Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Μοντέλο με αλφισμό: Μητέρα είπε στο παιδί της να μην κάτσει δίπλα μου για να μην κολλήσει
[Newsbeast]: Μοντέλο με αλφισμό: Μητέρα είπε στο παιδί της να μην κάτσει δίπλα μου για να μην κολλήσει

[Newsbeast]: Μοντέλο με αλφισμό: Μητέρα είπε στο παιδί της να μην κάτσει δίπλα μου για να μην κολλήσει

«Έχω αρκετά χρόνια να πάω στη θάλασσα για μπάνιο γιατί φοβάμαι μην καώ» λέει η Ανδριανή Ζαχάρη

Για τον σκληρό ρατσισμό που έχει δεχτεί λόγω του αλφισμού (αλμπινισμός) από τον οποίο πάσχει μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» το μοντέλο Ανδριανή Ζαχάρη.

«Στεναχωρήθηκα όταν μια μητέρα δεν άφησε το παιδί της να κάτσει δίπλα μου γιατί φοβόταν. Δεν είναι πάντα εύκολο να απαντάς και να προσπερνάς το bullying. Πιο πολύ απ’ όλα με ενοχλεί ο τρόπος που με κοιτάνε. Ήμουν έξι χρονών όταν άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί είμαι τόσο λευκή. Δεν γνώριζα ούτε οι γονείς μου τι είναι ο αλφισμός από τον οποίο πάσχω» είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν είναι πάντα εύκολο να απαντάς και να απαντάς στο bullying . Δέχομαι καθημερινά ρατσισμό» είπε η Ανδριανή. «Περπατάω και με κοιτάζουν όλοι» ανέφερε.

«Όσοι πάσχουμε από αλφισμό πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τα μάτια μας. Έχω αρκετά χρόνια να πάω στη θάλασσα για μπάνιο γιατί φοβάμαι μην καώ. Από μικρή μου έλεγαν να γίνω μοντέλο επειδή είμαι διαφορετική και ξεχωριστή. Στην αρχή αρνήθηκα την πρόταση να γίνω μοντέλο» είπε μεταξύ άλλων.

Όταν μου είπε ένα αγόρι ότι το δέρμα μου είναι άσπρο σαν γάλα ένιωσα ότι με προσέβαλε. Μου είχε τύχει να πιαστώ στα χέρια με συμμαθητή μου λόγω αρνητικών σχολίων του», τόνισε μεταξύ άλλων η Ανδριανή Ζαχάρη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!