Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 17 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Μοναδική ατμόσφαιρα στην 37η Ανάβαση Πορταριάς
[Newsbeast]: Μοναδική ατμόσφαιρα στην 37η Ανάβαση Πορταριάς

[Newsbeast]: Μοναδική ατμόσφαιρα στην 37η Ανάβαση Πορταριάς

Οι Νίκος Ζάχος και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος πήραν από δύο νίκες σε Γενική και «Νέους» αντίστοιχα

Στα πρότυπα κορυφαίων ενιαίων πρωταθλημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο το Seajets ΣΟΑΑ Ενιαίο 2017 ξεχωρίζει ήδη από το δεύτερο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της πορείας του.

Η ατμόσφαιρα μεταξύ των «αντιπάλων» και ο ευγενής ανταγωνισμός του ενός απέναντι στον άλλον, συνδυάζονται άψογα με τη σταδιακή βελτίωση ακόμη και εκείνων που δεν είχαν καμία πρότερη αγωνιστική εμπειρία.

Αυτό ακριβώς έγινε και στην 37η Ανάβαση Πορταριάς, η οποία αποτέλεσε τον 3ο και 4ο αγώνα του θεσμού με 16 οδηγούς να συμμετέχουν στη Γενική κατάταξη, εκ των οποίων οι 8 στην ξεχωριστή κατηγορία κάτω των 30 ετών (και εδώ είναι ο ρόλος του ΣΟΑΑ, με την δημιουργία «φυτώριου» οδηγών).

Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Νίκος Ζάχος που ήρθε στην ανάβαση του Βόλου ως πρωτοπόρος της Γενικής και χάρη στις δύο νίκες αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο νικητής δεν άφησε πολλά περιθώρια, ενώ η σπουδαιότερη στιγμή της ημέρας ήταν αναμφίβολα, το αυθόρμητο χειροκρότημα όλων των οδηγών του Ενιαίου.

Ο μοναδικός από τους οδηγούς άνω των 30 ετών, που πλησίασε το ρυθμό του Ζάχου, αλλά μόνο στο δεύτερο σκέλος ήταν ο Μίλτος Κύρκος που αρκέστηκε σε μια δεύτερη θέση το μεσημέρι, καθώς μια μικρή έξοδος στο πρωινό σκέλος τον άφησε με μικρή βαθμολογική συγκομιδή στον 3ο αγώνα του Ενιαίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!