Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΚΕΔΕ και «Αποστολής»
[Newsbeast]: Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΚΕΔΕ και «Αποστολής»

[Newsbeast]: Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΚΕΔΕ και «Αποστολής»

Στόχος η στήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας

Στρατηγικής σημασίας  Σύμφωνο Συνεργασίας, υπεγράφη σήμερα, μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν  κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε., στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος με τον  Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Γεώργιο Πατούλη  και  τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής»  Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Σκοπός, η  αμοιβαία συνεργασία και υποστήριξη στο  σύνολο των δραστηριοτήτων για την παροχή κοινωνικής και ανθρωπιστικής βοήθειας και τον συντονισμό των δράσεων τους για την ανακούφιση χιλιάδων πολιτών, που λόγω της ανεργίας και της οικονομικής δυσχέρειας αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης. Ανασφάλιστοι, άστεγοι, αδύναμες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πληθυσμού, θα βρουν την αναγκαία υποδομή, την εξειδικευμένη φροντίδα και την υπεύθυνη στήριξη μέσα από τη συνεργασία της Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος  (Κ.Ε.Δ.Ε.)  με την «Αποστολή».

«Η ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’, ο κεντρικός φιλανθρωπικός οργανισμός της Αρχιεπισκοπής μας, με τις επιμέρους δομές της, τα Γενικά Φιλόπτωχα Ταμεία των  Ιερών Μητροπόλεων, τα χιλιάδες Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία, τα χιλιάδες Κέντρα Ενοριακής Αγάπης, τα ευαγή Ιδρύματα της Εκκλησίας μας διακονούν με θυσιαστική αγάπη τον άνθρωπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!