Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Το ξεχάσατε ότι ήμασταν στην ίδια κυβέρνηση
[Newsbeast]: Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Το ξεχάσατε ότι ήμασταν στην ίδια κυβέρνηση

[Newsbeast]: Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Το ξεχάσατε ότι ήμασταν στην ίδια κυβέρνηση

«Καλιμπράρετε αυτές τις ίσες αποστάσεις κ. Γεννηματά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ»

Μια ρήση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής , στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προκάλεσε την αντίδραση της Φώφης Γεννηματά προκάλεσε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ για τις νέες οικογένειες, «καλωσόρισε» την κ. Γεννηματά που όπως είπε πρόσφατα προσχώρησε στην επιτροπή της Βουλής για το δημογραφικό.

Η αντίδραση της κ. Γεννηματά ήταν χαρακτηριστική, αφού σήκωσε το χέρι της λέγοντας «εγώ;», για να διευκρινίσει αμέσως μετά με σύντομη τοποθέτησή της πως η συγκεκριμένη επιτροπή δημιουργήθηκε μετά από πρόταση της ίδιας προς το προεδρείο της Βουλής, άρα το ΚΙΝΑΛ δεν είναι απλά από την αρχή στην επιτροπή αλλά ο δημιουργός της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκείνη τη στιγμή είπε στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ «ναι, όλα εσείς τα κάνατε. Καλιμπράρετε αυτές τις ίσες αποστάσεις κ. Γεννηματά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Στο κάτω κάτω στην ίδια κυβέρνηση ήμασταν. Μην τα ξεχνάτε αυτά με τόσο μεγάλη ευκολία».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ απάντησε ότι: «Θέλω να υπενθυμίσω στον κ. Μητσοτάκη ότι η σύστασή της διακομματικής για το δημογραφικό, έγινε μετά από δική μου επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής. Επομένως δεν ήρθαμε εκ των υστέρων», απάντησε η Φώφη Γεννηματά στον Κ. Μητσοτάκη, όταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε την ομιλία

Η κ. Γεννηματά στην σύντομη παρέμβασή της ανέφερε ότι το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα και ανέφερε οτι είναι χαρούμενη γιατί έγινε η διακομματική επιτροπή

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε οτι “εμείς δεν έχουμε φίλους και εχθρούς, έχουμε πολιτικούς αντιπάλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!