Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Μητσοτάκης: Να ενώσουμε με το έργο μας όλους τους πολίτες
[Newsbeast]: Μητσοτάκης: Να ενώσουμε με το έργο μας όλους τους πολίτες

[Newsbeast]: Μητσοτάκης: Να ενώσουμε με το έργο μας όλους τους πολίτες

Στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ μιλά ο πρωθυπουργός

Tην πρώτη του ομιλία ως Πρωθυπουργός πραγματοποιεί στη σημερινή Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες -μεταξύ άλλων- αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποσυνδέσει την ψήφο των ομογενών από την διαδικασία του νέου εκλογικού νόμου. Όπως θα πει χαρακτηριστικά «το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, από τον τόπο διαμονής τους καθίσταται, προτεραιότητα, η σχετική ρύθμιση έρχεται -σύντομα και αυτόνομα- στην Βουλή και ελπίζω στο ζήτημα αυτό να υπάρξουν οι απαραίτητες κοινοβουλευτικές συγκλίσεις. Διότι αν υπάρχει ένα νομοσχέδιο που πρέπει να ψηφισθεί από 300 βουλευτές είναι αυτό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να επισημάνει ότι ΝΔ κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να ανοίξει τις πόρτες της σε πολίτες που δεν ήταν κοντά της, αλλά παράλληλα και τη σκέψη των στελεχών της σε νέες ιδέες.

Επίσης θα αναφερθεί στη διεύρυνση της επιρροής της ΝΔ στην κοινωνία. «Ως κυβέρνηση διεκδικούμε να είμαστε η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, ως παράταξη πρέπει να γίνουμε το προοδευτικό ρεύμα όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων», θα τονίσει μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να απευθυνθεί σε όσους ψήφισαν τη ΝΔ, αλλά και σε όσους βλέπουν τη νέα κυβέρνηση με επιφύλαξη, επισημαίνοντας πως στόχος του είναι, με το έργο που θα γίνει να ενώσει όλους τους πολίτες σε ένα μεγάλο προοδευτικό ρεύμα αναγέννησης της Ελλάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!