Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Μητέρα μένει με την 7χρονη κόρη της σε πατάρι καταστήματος, μετά την έξωση που της έγινε
[Newsbeast]: Μητέρα μένει με την 7χρονη κόρη της σε πατάρι καταστήματος, μετά την έξωση που της έγινε

[Newsbeast]: Μητέρα μένει με την 7χρονη κόρη της σε πατάρι καταστήματος, μετά την έξωση που της έγινε

«Μου τηλεφώνησε μια γυναίκα και μου έδινε σπίτι και πολλά εκατομμύρια για να της δώσω το παιδί»

Τον δικό της Γολγοθά ζει μια γυναίκα , την οποία «χτύπησε» η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να μένει πλέον μαζί με το παιδί της σε πατάρι καταστήματος.

Η 53χρονη γυναίκα, που είναι άνεργη, δεν είχε χρήματα για να πληρώσει τα ενοίκια της, χρωστούσε έξι μηνιάτικα και για τον λόγο αυτό της έγινε έξωση . Έτσι, εδώ και μια εβδομάδα αναγκάστηκε να ενεργοποιήσει την… εναλλακτική λύση.

Μαζί της ζει και η 7χρονη κόρη της, η οποία μάλιστα έχει πολλά προβλήματα υγείας. Ζει με 253 ευρώ τον μήνα από το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, ενώ ακόμη πιο δύσκολη κάνουν την κατάσταση τα θέματα που έχει η μικτή.

«Κοιμόμαστε σε ένα πατάρι, στο μαγαζί μιας γνωστής μας. Χρωστούσα έξι νοίκια και δεν μπορούσα να τα πληρώσω», σημείωσε αρχικά.

Όπως είπε για το παιδί της, «γεννήθηκε με κάποια προβλήματα στην καρδιά της, είχε μετά όγκους στην κοιλιά. Είχαμε πάρα πολλά θέματα με την υγεία της. Ακούω για νοσοκομείο και δεν αντέχω άλλο πια. Θέλει ιδιαίτερη φροντίδα το παιδί, έχει περάσει πολλά».

«Ψάχνω απεγνωσμένα για δουλειά. Μόλις ακούν 53 χρονών κάνουν πέρα. Λες και κάτι έχω. Είμαι δυνατή, μπορώ. Δεν μου πρόσφερε κανείς δουλειά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!