Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Μητέρα από τη Συρία η νέα ηρωίδα της Marvel
[Newsbeast]: Μητέρα από τη Συρία η νέα ηρωίδα της Marvel

[Newsbeast]: Μητέρα από τη Συρία η νέα ηρωίδα της Marvel

Η «Madaya Mom» αγωνίζεται για την επιβίωση της οικογένειάς της στη Συρία

Συνεχίζοντας την παράδοση που τη θέλει να παρουσιάζει κόμικ που σχετίζονται με τα τεκταινόμενα στον κόσμο η Marvel, σε σύμπραξη με το ABC, κυκλοφορεί το νέο κόμικ με πρωταγωνίστρια μια μητέρα από τη Συρία.

Το κόμικ δημοσιεύεται online δωρεάν και αναδεικνύει την υπομονή και το μητρικό ένστικτο της «Madaya Mom», όπως είναι και ο τίτλος του, της «μητέρας της Μαντάγια» δηλαδή. Μαντάγια είναι η συριακή πόλη που βρίσκεται υπό πολιορκία με αποτέλεσμα οι κάτοικοί της να πεθαίνουν από την πείνα και πολύ λίγοι να καταφέρνουν να επικοινωνούν με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο χαρακτήρας της «Madaya Mom» βασίστηκε σε μια υπαρκτή μητέρα από τη Μαντάγια που κατάφερε να επικοινωνήσει με δημοσιογράφους του ABC και κατέγραψε τη μάχη για επιβίωση στην πολιορκημένη πόλη. Όλο το κόμικ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, όπως εξηγεί ο Independent.

«Τα σώματά μας έχουν ξεσυνηθίσει το φαγητό», λέει, «τα παιδιά μου πεινούν αλλά αρρωσταίνουν και υποφέρουν από πόνους στο στομάχι όταν τρώνε γιατί ο οργανισμός τους δεν μπορεί να χωνέψει και να απορροφήσει την τροφή, αφού συνήθισαν την πείνα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!