Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Τι να μην κοινοποιείς ποτέ στα social media όταν ταξιδεύεις
[Newsbeast]: Τι να μην κοινοποιείς ποτέ στα social media όταν ταξιδεύεις

[Newsbeast]: Τι να μην κοινοποιείς ποτέ στα social media όταν ταξιδεύεις

Συμβουλές για να αποφύγεις μπελάδες και τρεξίματα

Σίγουρα η απόφαση του να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι είναι πολύ σημαντική. Πόσο μάλλον όταν όλα έχουν οργανωθεί σωστά και μετράς ήδη τις μέρες αντίστροφα για να βρεθείς στον προορισμό της επιλογής σου.

Μέσα στον ενθουσιασμό σου, λοιπόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβείς σε πράξεις, που ίσως αργότερα σου δημιουργήσουν κάποιους ανεπιθύμητους μπελάδες. Φυσικά δεν θα το κάνεις εσκεμμένα, ωστόσο, το «κακό» θα έχει ήδη γίνει. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με ειδικούς ταξιδιωτικής ασφάλειας αερομεταφορών απαγορεύεται ρητώς να φωτογραφίσεις και να κοινοποιήσεις στα socialmedia την κάρτα επιβίβασης.

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα κάποιος μέσα από το ονοματεπώνυμό σου και τον αριθμό κράτησης να σου αλλάξει τα στοιχεία, ακόμη και να σου ακυρώσει την πτήση , και να μην καταλάβεις τίποτα μέχρι την ώρα του check in, ενώ δεν αποκλείεται και το γεγονός να εκμαιεύσει περισσότερα προσωπικάστοιχεία , όπως η κάρτα που έγινε η κράτηση αλλά και ο αριθμός ταυτότητας.

Επίσης, το πιο «επικίνδυνο» απ’ όλα μπορεί να αποδειχθεί, πλέον, το barcode καθώς δεν είναι λίγες εκείνες οι εφαρμογές που το «διαβάζουν» και δεν θέλεις ούτε να φανταστείς τα αποτελέσματα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!