Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Μια τεράστια αγκαλιά ο Λευκός Πύργος για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
[Newsbeast]: Μια τεράστια αγκαλιά ο Λευκός Πύργος για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

[Newsbeast]: Μια τεράστια αγκαλιά ο Λευκός Πύργος για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μια αγκαλιά έγινε σήμερα ο Λευκός Πύργος, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Συνδρόμου Down και τη δράση «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ!».

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Η δράση είχε σκοπό να αγκαλιάσουν όσοι επιθυμούν τον Λευκό Πύργο, το σύμβολο της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας έτσι την επιθυμία να αγκαλιάσει η πόλη τα άτομα με σύνδρομο Down.

«Με όλες τις δράσεις αυτής της εβδομάδας, το μήνυμα που στέλνουμε, είναι ότι θέλουμε να είμαστε μέσα στην κοινωνία. Σήμερα αγκαλιάζουμε το σύμβολο της πόλης, για να μας αγκαλιάσει αύριο και η πόλη. Όλες οι δράσεις μας, όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σκοπό έχουν την κοινωνική αποδοχή και την ομαλή ένταξή, των ανθρώπων με Σύνδρομο Down στον κοινωνικό ιστό», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνδρόμου Down, Σταύρος Τσιφλίκης.

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για να συμπαρασταθούμε στην προσπάθεια των γονέων, να συμπαρασταθούμε στα παιδιά του συνδρόμου Down. Για να εκπέμψουμε ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Στην αγκαλιά αγάπης που περικύκλωσε τον Λευκό Πύργο, εκπροσώπησαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσό Χορηγό και υποστηρικτή όλης αυτής της προσπάθειας, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, Κούλης Αποστολίδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!