Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Μία καλλονή από την Κρήτη είναι η αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας
[Newsbeast]: Μία καλλονή από την Κρήτη είναι η αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας

[Newsbeast]: Μία καλλονή από την Κρήτη είναι η αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη μίλησε για τη χλιδή που ζει στο παλάτι και τη μοναδική εμπειρία που βιώνει

Μία καλλονή από τη Σητεία της Κρήτης είχε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή της, «Μετά τα μεσάνυχτα » η Ελεονώρα Μελέτη. Μόνο που η Κυριακή Κατσογρεσάκη είχε μία ενδιαφέρουσα ιστορία την οποία μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό. Είναι η προσωπική αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και είχε πολλά να εκμυστηρευτεί από την επαγγελματική εμπειρία που βιώνει, τα τελευταία χρόνια.

Η όμορφη Κρητικιά αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που χρειάστηκε να περάσει προκειμένου να πάρει τη θέση της αεροσυνοδού ενώ αποκάλυψε το αυστηρό πρωτόκολλο εχεμύθειας που ακολουθεί, περιγράφοντας την απόλυτη χλιδή στην οποία ζει όταν μένει με την βασιλική οικογένεια στο παλάτι.

Την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα της κρίσης και να αναζητήσει την επαγγελματική της τύχη στη Μέση Ανατολή, την πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη. Η αρχή έγινε όταν επιλέχθηκε ως αεροσυνοδός για το στόλο της Εmirates, όπου και ξεχώρισε ανάμεσα στις 700 υποψήφιες. Δυο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Από τις 30 κοπέλες προκρίθηκαν οι δυο και τελικά η όμορφη Κρητικιά ήταν εκείνη που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους να ταξιδεύει μαζί τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!