Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον: Η διαφορετική μεταχείριση των βρετανικών ΜΜΕ, σύγκριση ρεπορτάζ δίπλα δίπλα
[Newsbeast]: Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον: Η διαφορετική μεταχείριση των βρετανικών ΜΜΕ, σύγκριση ρεπορτάζ δίπλα δίπλα

[Newsbeast]: Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον: Η διαφορετική μεταχείριση των βρετανικών ΜΜΕ, σύγκριση ρεπορτάζ δίπλα δίπλα

Τι έγραφαν για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πώς αντιμετώπισαν την πρώην Δούκισσα του Σάσεξ

Αναταραχή στη βασιλική οικογένεια και σε όλους τους υποστηρικτές της μοναρχίας προκάλεσε η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να διεκδικήσουν μια ζωή με μεγαλύτερη ανεξαρτησία από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του παλατιού και του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Ταυτόχρονα όμως έδωσαν κι ένα «ράπισμα» στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πληρώνοντάς τους έτσι για τα χρόνια της προκατειλημμένης και άδικης, σύμφωνα με το buzzfeed.com, μεταχείρισής τους.

Μιλώντας με τεκμήρια, το buzzfeednews.com συγκρίνει δίπλα δίπλα τις αναφορές βρετανικών μέσων για την Κέιτ Μίντλετον, τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ , και τη Μέγκαν Μαρκλ, πρώην Δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

Και μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με το επιχείρημα πως η Μαρκλ έτυχε κακής μεταχείρισης από τα βρετανικά μέσα, είτε επειδή είναι Αμερικανίδα, είτε επειδή δεν είναι γαλαζοαίματη, είτε λόγω του χρώματός της. Μπορεί να διαφωνούν και με την αναφορά του Χάρι πως η γυναίκα του υπέστη bullying και πως υπήρξαν διαφορετικά στάνταρντς στη δημοσιογραφική κάλυψη της ζωής του ζεύγους των Κέιμπριτζ- του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον – σε σχέση με το ζεύγος των Σάσεξ. Αλλά τα δημοσιεύματα δίπλα δίπλα μάλλον είναι αδιάψευστα.

Τα παραδείγματα είναι πολλά, εδώ παρατίθενται δύο και εδώ παρατίθενται όλα αναλυτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!