Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Μέγκαν-Χάρι: Ιστορική βασιλική σύνοδος μετά το σεισμό που προκάλεσαν
[Newsbeast]: Μέγκαν-Χάρι: Ιστορική βασιλική σύνοδος μετά το σεισμό που προκάλεσαν

[Newsbeast]: Μέγκαν-Χάρι: Ιστορική βασιλική σύνοδος μετά το σεισμό που προκάλεσαν

Η βασίλισσα Ελισάβετ έρχεται αντιμέτωπη με τον εγγονό της – Τηλεφωνικά, αν χρειαστεί, θα παρέμβει η Μέγκαν Μαρκλ

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το Παλάτι στη Βρετανία καθώς θα διεξαχθεί μια ιστορική σύνοδος,μετά τον σεισμό που προκάλεσε η ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η Ελισάβετ αναμένεται να συναντηθεί στο Σάντριγχαμ με τον Ουίλιαμ, τον Χάρι και τον Κάρολο, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ , που βρίσκεται στον Καναδα, θα συμμετάσχει, αν κριθεί απαραίτητο, τηλεφωνικά.

Ο πρίγκηπας Κάρολος επέστρεψε από το Ομάν για τις συνομιλίες μετά από την συμμετοχή του στην κηδεία του σουλτάνου Qaboos bin Said Al Said.

Η βασίλισσα, που είναι πληγωμένη μετά την απόφαση του εγγονού της να κάνει μια τόσο σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του χωρίς να την έχει ενημερώσει, έχει ξεκαθαρίσει στον στενό της κύκλο ότι θέλει το πρόβλημα να λυθεί άμεσα, προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ζημιά στη μοναρχία, αναφέρει η Daily Mail.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί διαβουλεύσεις μεταξύ των κυβερνήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά για τον ορισμό της νέας σχέσης του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια. Τα προβλήματα είναι πολλά όπως τα θέματα της βίζας, των φόρων και της μόνιμης κατοικίας του ζευγαριού.

Το πιο περίπλοκο ζήτημα θα είναι η οικονομική θέση του ζευγαριού , που είπαν ότι σκοπεύουν να αποχωρήσουν ως ανώτεροι βασιλείς και να εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!