Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Μαστίγωσαν 23 φορές μουσουλμάνα γιατί «ήρθε πολύ κοντά» με το φίλο της
[Newsbeast]: Μαστίγωσαν 23 φορές μουσουλμάνα γιατί «ήρθε πολύ κοντά» με το φίλο της

[Newsbeast]: Μαστίγωσαν 23 φορές μουσουλμάνα γιατί «ήρθε πολύ κοντά» με το φίλο της

Δείτε τις φωτογραφίες

Μια γυναίκα ουρλιάζει στη μέση του δρόμου στην Ινδονησία καθώς μαστιγώνεται αφού «έσπασε» τους αυστηρούς ισλαμικούς νόμους».

Ήταν μια από τους 13 ανθρώπους, στην επαρχία που ζει, που έπρεπε να τιμωρηθεί με δεκάδες να φωνάζουν το όνομά της και να ζητωκραυγάζουν για αυτό που γινόταν. Τα άτομα που συγκεντρώθηκαν, όπως και η νεαρή γυναίκα, κρίθηκαν ένοχοι για ακατάλληλες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων ενός άγαμου ζευγαριού και διάφορων άλλων πράξεων κατά παράβαση του ισλαμικού νόμου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Antara.

Η νεαρή μουσουλμάνα μαστιγώθηκε 23 φορές γιατί «ήρθε πολύ κοντά» με το φίλο της και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις. Το μαστίγωμα του 14ου ατόμου, μιας 22χρονης γυναίκας έχει καθυστερήσει γιατί είναι έγκυος. Ο αντιδήμαρχος της επαρχίας που έγινε το περιστατικό δήλωσε: «Οι ποινές με το μαστίγιο έχουν επιβληθεί πολλές φορές στην πόλη της Banda Aceh. Αυτό αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση και ο λαός της περιοχής είναι και οι δύο προσηλωμένοι στην εφαρμογή και την επιβολή του νόμου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, η συγκεκριμένη περιοχή διαθέτει ειδικό αυτόνομο καθεστώς και είναι η μόνη επαρχία στην Ινδονησία που υιοθετεί σε τέτοιο βαθμό τον ισλαμικό νόμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!