Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 10 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Μαρινέλλα: Έχω πεινάσει πολύ στη ζωή μου
[Newsbeast]: Μαρινέλλα: Έχω πεινάσει πολύ στη ζωή μου

[Newsbeast]: Μαρινέλλα: Έχω πεινάσει πολύ στη ζωή μου

«Είμαι αισιόδοξη πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει να είμαι μουρτζούφλα, να είμαι γκρινιάρα»

Για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν μίλησε η Μαρινέλλα στη συνέντευξή της ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και από πού αντλεί την αισιοδοξία της.

«Είμαι αισιόδοξη πάρα πολύ! Δεν μ’ αρέσει να είμαι μουρτζούφλα, να είμαι γκρινιάρα, να βλέπω τα πράγματα μισοάδεια. Το πρωί ξυπνάω πάντοτε με γέλιο», λέει η τραγουδίστρια στο κυπριακό Down Town.

Όσο για το αν συνάντησε δυσκολίες στη ζωή της είπε: «Πάρα-πάρα πολλές δυσκολίες. Αν νομίζεις ότι όλα είναι καλώς καμωμένα, είσαι γελασμένος. Δεν είναι έτσι. Έχω πεινάσει, όπως ξέρεις, πολύ στη ζωή μου, αλλά αυτό δεν μ’ έκανε να μην πω: “Αύριο θα ‘ρθει μια άλλη μέρα κι αυτή θα είναι καλύτερη!”. Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, χαίρονται που είμαι με το γέλιο, με την πλάκα, με το καλαμπούρι, με την καλή διάθεση. Ποτέ, άλλωστε, δεν μετέφερα στο σπίτι μου στεναχώριες. Γιατί, δεν χρειάζεται να στενοχωριούνται οι δικοί μου. Πάντα το είχα αυτό. Έτσι λειτουργώ. Σκέφτομαι: “Γιατί να στενοχωρώ την κόρη μου, την αδελφή μου, τ’ ανίψια μου, τον γαμπρό μου; Αφού θα περάσει κι αυτό!”».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε και για τον δυναμισμό της: «Έτσι γεννήθηκα. Ο πατέρας μου, η μάνα μου, τ’ αδέλφια μου, ήταν όλοι αισιόδοξοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!