Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Μαντάς: Θα έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο
[Newsbeast]: Μαντάς: Θα έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο

[Newsbeast]: Μαντάς: Θα έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο

«Εάν επικρατήσουν ακραίες φωνές θα ανοίξουν πληγές που δύσκολα θα κλείσουν»

«Αυτή τη στιγμή έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να προχωρήσει η αξιολόγηση και αυτό έδειξαν δηλώσεις κορυφαίων παραγόντων, όπως του Μοσκοβισί, είναι η ώρα των αποφάσεων εκτιμώντας ότι θα έχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο τόνισε πως «σε αυτή τη χρονική στιγμή θα δείξει εάν η Ευρώπη είναι σε θέση να συνθέτει πράγματα σε μια δύσκολη στιγμή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου εκκρεμούν πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, με το δημοψήφισμα στην Ιταλία με ότι σημαίνει συνεπάγεται αυτό για την Ευρώπη. Εάν επικρατήσουν ακραίες φωνές θα ανοίξουν πληγές που δύσκολα θα κλείσουν».

Παράλληλα ανέφερε πως «αυτή τη στιγμή έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να προχωρήσει η αξιολόγηση και αυτό έδειξαν δηλώσεις κορυφαίων παραγόντων, όπως του Μοσκοβισί είναι η ώρα των  αποφάσεων εκτιμώντας ότι θα έχουμε σε σύντομο χρόνο ένα συμβιβασμό με θετικό πρόσημο. «Ένα συμβιβασμό που δεν θα μας πάει πίσω από τις αρχές μας το ζητούμενο άλλωστε είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο για μεγάλο χρονικό διάστημα{.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!