Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Μαντάς: Κάνω έκκληση στη ΝΔ να μην μπλοκάρει την συγκρότηση του ΕΣΡ
[Newsbeast]: Μαντάς: Κάνω έκκληση στη ΝΔ να μην μπλοκάρει την συγκρότηση του ΕΣΡ

[Newsbeast]: Μαντάς: Κάνω έκκληση στη ΝΔ να μην μπλοκάρει την συγκρότηση του ΕΣΡ

«Υπάρχει μια προσπάθεια μετά από 27 χρόνια να μπουν κανόνες και να επανέλθει η νομιμότητα»

Για τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, τονίζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει τις διαδικασίες τις οποίες ξεκίνησε στο συγκεκριμένο θέμα.

Μιλώντας στην πρωινή ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή του Αlpha 989 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκανε αποδεκτές τις προσφυγές των ιδιωτικών καναλιών, τόνισε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω εδώ την λογική της ΝΔ που δεν συναινεί στην συγκρότηση του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης. Ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε εξέλιξη (όπως πχ στο ΣτΕ) το ΕΣΡ θα πρέπει να συγκροτηθεί. Δεν πρέπει να συνδέουμε τα δυο ζητήματα, γιατί δεν υπηρετούμε την ουσία του Συντάγματος. Τα περί «μαύρου» στα κανάλια πανελλήνιας ραδιοτηλεοπτικής εμβέλειας, δεν μπορούμε να τα δεχτούμε. Υπάρχει μια προσπάθεια μετά από 27 χρόνια, να μπουν κανόνες και να επανέλθει η νομιμότητα. Έχει ολοκληρωθεί ένας αδιάβλητος διαγωνισμός και η διαδικασία θα συνεχιστεί με τις άδειες για τα περιφερειακά και τα θεματικά κανάλια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!