Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Λοβέρδος: Όλοι γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό και τον Ρασπούτιν
[Newsbeast]: Λοβέρδος: Όλοι γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό και τον Ρασπούτιν

[Newsbeast]: Λοβέρδος: Όλοι γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό και τον Ρασπούτιν

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Novartis

Για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος κατηγορεί τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση Novartis ο Ανδρέας Λοβέρδος, το όνομα του οποίου φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση σε βάρος της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη , των δυο επίκουρων εισαγγελέων της Χρ. Ντζουρα και Στ. Μανώλη, αλλά και κατά παντός άλλου υπεύθυνου.

«Το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας έχει τελεστεί όλοι γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό και τον Ρασπούτιν» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο μετά την κατάθεση της μήνυσης του η οποία αριθμεί 16 σελίδες.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη μήνυση του, καταγράφει σειρά γεγονότων τα οποία θεωρεί ότι ενισχύουν τους ισχυρισμούς του σημειώνοντας ότι παρέλειψαν να συμπεριλάβουν στο φάκελο που διαβίβασαν στην Βουλή για τον ίδιο στοιχεία που επικαλέσθηκε στις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον τους, καθώς και «παρανομίες των εγκαλούμενων ως προς την προστασία των μαρτύρων».

Ο κ. Λοβέρδος δίνει έμφαση στον «δόλο των εγκαλούμενων και τον ρόλο υπουργού της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα» και αναφέρεται στη δήλωση του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας για τη Novartis στη Βουλή: «Θέλω να πω κι εγώ ότι έλαβα πριν από λίγο μερική ενημέρωση για τα στοιχεία της δικογραφίας και η πείρα μου ως εισαγγελέα με οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

«Από τον συνδυασμό όσων προαναφέρθηκαν -κατά τον κ. Λοβερδο- προκύπτει η επίταση του δόλου με την οποία λειτούργησαν οι εγκαλούμενοι εφαρμόζοντας την εντολή του προσώπου με το ψευδωνύμου Ρασπούτιν -του κατονομάσθεντος Δ. Παπαγγελόπουλου – να εμπλέξει πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στη σκευωρία Novartis, να καταστρέψει τους ίδιους και τα κόμματα τους και όταν μετά από χρόνια απαλλαγούν, να έχουν προλάβει να ωφεληθούν οι τότε κυβερνώντες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!