Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Λιβανός: Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είχε τα αποτελέσματα που περιμέναμε
[Newsbeast]: Λιβανός: Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είχε τα αποτελέσματα που περιμέναμε

[Newsbeast]: Λιβανός: Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ είχε τα αποτελέσματα που περιμέναμε

«Διεθνοποιήθηκαν τα ζητήματα που έχουμε εμείς με την Τουρκία και την παράνομη δραστηριότητα που ασκεί»

«Ήταν μια πετυχημένη για την πατρίδα προσπάθεια, το ταξίδι είχε τα αποτελέσματα που περιμέναμε», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας , βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Σπήλιος Λιβανός, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

«Διεθνοποιήθηκαν τα ζητήματα, τα οποία έχουμε εμείς με την Τουρκία και την παράνομη δραστηριότητα που ασκεί, ετέθησαν πάλι στην πρώτη γραμμή σε όλα τα παγκόσμια δίκτυα και στο αμερικανικό επενδυτικό ενδιαφέρον τα ζητήματα των επενδύσεων στη χώρα και της επιτυχίας που έχουμε στην οικονομική μας πολιτική μετά από δέκα χρόνια κρίσης, επαναβεβαιώθηκαν οι καλές σχέσεις με τη μεγάλη σύμμαχο χώρα, τοποθετήθηκε το ζήτημα της ενέργειας ως ένα ζήτημα φιλίας και συνοδοιπορίας των λαών και των κρατών της ΝΑ Ευρώπης και με τον πιο πανηγυρικό τρόπο εδραιώθηκε η αίσθηση της συνεργασίας στον αμυντικό τομέα μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ », επισήμανε ο κ. Λιβανός .

Σε ό,τι αφορά την πορεία εφαρμογής του κυβερνητικού σχεδίου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι «προχωρά με γοργούς ρυθμούς και η αλλαγή στην πολιτική είναι δεδομένη». «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τρίπτυχο που λειτουργεί η νέα κυβέρνηση, δηλαδή η αυστηροποίηση, η επιτάχυνση κι η διεθνοποίηση σιγά- σιγά θα αρχίσει να παράγει αποτελέσματα. Από την άλλη μεριά οι ιθύνοντες στα νησιά -περιφερειάρχης, δήμαρχος, πολίτες- έχουν απόλυτο δίκαιο να αισθάνονται το απίστευτο βάρος που κουβαλάνε για το σύνολο του ελληνικού λαού στις πλάτες τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!