Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: «Λίφτινγκ» από το δήμο Αθηναίων σε πεζόδρομο Μασσαλίας, Πνευματικό Κέντρο, Νομική
[Newsbeast]: «Λίφτινγκ» από το δήμο Αθηναίων σε πεζόδρομο Μασσαλίας, Πνευματικό Κέντρο,  Νομική

[Newsbeast]: «Λίφτινγκ» από το δήμο Αθηναίων σε πεζόδρομο Μασσαλίας, Πνευματικό Κέντρο, Νομική

Δείτε τις φωτογραφίες

Συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις όλων των δυνάμεων του δήμου Αθηναίων στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας, συνεργεία της καθαριότητας, του πρασίνου, του ηλεκτροφωτισμού και των τεχνικών υπηρεσιών έκαναν από το πρωί σημαντικές παρεμβάσεις στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, στο χώρο γύρω από το Πνευματικό Κέντρο αλλά και τη Νομική Σχολή .

Και η σημερινή επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων εντάσσεται σε ένα συνολικό κοινό σχέδιο που αφορά τις 129 γειτονιές της Αθήνας και έχουν εκπονήσει όλες οι συναρμόδιες διευθύνσεις . Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε παρόντες από νωρίς το πρωί στην ευρύτερη περιοχή ήταν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Νίκος Αβραμίδης (Καθαριότητας), Βασίλης Αξιώτης ( Αστικών Υποδομών) και Σάκης Κολλάτος (Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού).

Οι άνθρωποι του δήμου Αθηναίων αντικατέστησαν όλες τις χαλασμένες λάμπες ενώ επέκτειναν τον φωτισμό και σε σημεία τα οποία δεν ήταν φωτισμένα. Κλαδεύτηκαν όλα τα δέντρα, φυτεύτηκαν νέα αλλά και πολλοί θάμνοι. Επισκευάστηκε το σιντριβάνι που είχε υποστεί ζημιές ενώ καθαρίστηκαν τα αγάλματα που είχαν βανδαλιστεί. Επίσης, ειδικά μηχανήματα έπλυναν με πεπιεσμένο νερό ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Οι παρεμβάσεις ανάπλασης που έγιναν και θα συνεχιστούν, θα συμβάλουν σημαντικά όχι μόνο στην βελτίωση της εικόνας της περιοχής όπου καθημερινά περνούν πολλές ώρες εκατοντάδες φοιτητές και καθηγητές αλλά και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, ιδιαίτερα με την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!