Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Λαμπερά εγκαίνια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine στον Πειραιά
[Newsbeast]: Λαμπερά εγκαίνια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine στον Πειραιά

[Newsbeast]: Λαμπερά εγκαίνια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine στον Πειραιά

Παρουσία επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο

Ο Ιατρικός Όμιλος «COSMETIC DERMA MEDICINE MEDICAL GROUP» εγκαινίασε τη νέα του κλινική στην καρδιά του Πειραιά σε ένα opening party που ήταν όλοι εκεί!

Με ένα λαμπερό opening party ο πολυβραβευμένος Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine υποδέχτηκε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, στα εγκαίνια της νέας του κλινικής στην καρδιά του Πειραιά, στην πλατεία του Αγ. Κωνσταντίνου, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Αγ. Κωνσταντίνου 13 στον 6ο όροφο).

Νόνη Δούνια, Μάκης Τσέλιος, Dr. Αμαλία Τσιατούρα, Dr. Αναστάσιος Βεκρής

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπου οι επισκέπτες του θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν άριστης ποιότητας υπηρεσίες Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Βίκυ Κάβουρα, Μάνος Ιωάννου, Χάρης Σιανίδης, Τόνυ Δημητρίου

Ο Ιατρικός Όμιλος «COSMETIC DERMA MEDICINE MEDICAL GROUP» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής μέσω της «Cosmetic Derma Medicine» και Μεταμόσχευσης Μαλλιών μέσω της «Advanced Hair Clinics », τη βραβευμένη ως την καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ) και μία από τις πιο εξειδικευμένες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!