Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Λαφαζάνης: Ανυπόστατο το δημοσίευμα για τη δραχμή και τα… γαϊδουράκια
[Newsbeast]: Λαφαζάνης: Ανυπόστατο το δημοσίευμα για τη δραχμή και τα… γαϊδουράκια

[Newsbeast]: Λαφαζάνης: Ανυπόστατο το δημοσίευμα για τη δραχμή και τα… γαϊδουράκια

Οι «πληροφορίες» για το πρόσωπό του «δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα»

«Ανυπόστατο και υποβολιμαίο» χαρακτηρίζει το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» ο γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, όσον αφορά τις «πληροφορίες» για το πρόσωπο του τις οποίες υποστηρίζει ότι «δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην ανακοίνωσή του: «Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφαντικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία. Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από το λαό. Όσοι διοχετεύουν αυτές τις δήθεν “πληροφορίες” και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπο μου άλλα πρώτα απ’ όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος.

Όπως θέλουν να πλήξουν και την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μας την εθνική της κυριαρχία και μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτική διεθνών οικονομικών σχέσεων και εξωτερικών προσανατολισμών, πράγματα για τα οποία αγωνίζεται η ΛΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!