Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Κουμουτσάκος: Θα ανατρέπουμε την προσπάθεια παραμόρφωσης του προγράμματός μας
[Newsbeast]: Κουμουτσάκος: Θα ανατρέπουμε την προσπάθεια παραμόρφωσης του προγράμματός μας

[Newsbeast]: Κουμουτσάκος: Θα ανατρέπουμε την προσπάθεια παραμόρφωσης του προγράμματός μας

«Δεν υπάρχει θέμα εκχώρησης της επικουρικής ασφάλισης σε ιδιώτες»

Για προσπάθεια διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας από πλευράς της κυβέρνησης έκανε λόγο μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Γιώργος Κουμουτσάκος . «Αυτό το οποίο γίνεται τον τελευταίο καιρό, ουσιαστικά δεν είναι μία αντιπαράθεση προγραμμάτων, είναι η αντιπαράθεση προγράμματος από τη μια πλευρά και προπαγάνδας από την άλλη. Μιας προπαγάνδας διαστρεβλωτικής για τις θέσεις μας… Θα απαντάμε αποφασιστικά, θα ανατρέπουμε την προσπάθεια παραμόρφωσης του προγράμματός μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Β’ Αθηνών, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, δεν υφίσταται θέμα πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, λέγοντας ότι «προφανώς δεν είναι στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας κάτι τέτοιο. Το θέμα έληξε, έληξε άμεσα, τελείωσε στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, ο πρόεδρος του κόμματος είπε ότι αυτή η άποψη δεν είναι άποψη του κόμματος».

Και στη συνέχεια σημείωσε ότι, «δεν υπάρχει θέμα εκχώρησης της επικουρικής ασφάλισης σε ιδιώτες. Ούτε αυτό τίθεται και αυτό έχει διαψευστεί. Η πρόταση της ΝΔ έχει κατατεθεί εδώ και μήνες επαναλαμβανόμενα και σταθερά, μιλάμε για το συνταξιοδοτικό σύστημα τριών πυλώνων… Δεν έχει κανένας πρόθεση να εκχωρήσει την επικουρική ασφάλιση σε ιδιώτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αναφορικά με τις επιστολές για το Μακεδονικό που ήρθαν στη δημοσιότητα, ο κ. Κουμουτσάκος είπε: «Από τη στιγμή που ο Κώστας Καραμανλής βγήκε και μίλησε στη Θεσσαλονίκη και σηματοδότησε και με τη δική του ενεργή συμμετοχή, την πανστρατιά της ΝΔ, μια πανστρατιά που απευθυνόταν πια σε όλο το φάσμα της κοινωνίας από τις παρυφές της απαράδεκτης εθνικιστικής, ακραίας δεξιάς έως την Κεντροαριστερά, αυτό δημιούργησε μια ανησυχία, έναν προβληματισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!