Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Κώστας Πάσσαρης: Την ενοχή του ζήτησε η εισαγγελέας, η σύγκριση με τον «Ορέστη» της Κύπρου
[Newsbeast]: Κώστας Πάσσαρης: Την ενοχή του ζήτησε η εισαγγελέας, η σύγκριση με τον «Ορέστη» της Κύπρου

[Newsbeast]: Κώστας Πάσσαρης: Την ενοχή του ζήτησε η εισαγγελέας, η σύγκριση με τον «Ορέστη» της Κύπρου

Ο συνήγορος υπεράσπισης του διαβόητου κακοποιού αντέτεινε πως ο εντολέας του έχει μετανοήσει

«Λειτούργησε ψυχρά, νηφάλια με ιδιαίτερη σκληρότητα απέναντι στα θύματά του, με εμφανή έλλειψη ηθικών αναστολών και περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής». Με τα λόγια αυτά η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σκιαγράφησε το προφίλ του Κώστα Πάσσαρη και πρότεινε την ενοχή του για σωρεία ανθρωποκτονιών, απόπειρών ανθρωποκτονιών, ληστειών που φέρεται να διέπραξε ο κατηγορούμενος το 2001, μεταξύ αυτών και την αιματηρή απόδρασή του από το νοσοκομείο Γεννηματάς.

Για την εισαγγελική λειτουργό από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε πως ο Κώστας Πάσσαρης , ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στις φυλακές της Βουλγαρίας, ήταν αδίστακτος απέναντι στα θύματα του ενώ δεν πείστηκε πως τα χρόνια που ακολούθησαν τον άλλαξαν ώστε να του αναγνωριστεί το δικαστήριο το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. «Δεν αρκεί η καλή διαγωγή στη φυλακή. Δεν είναι μεταμέλεια οι εκθέσεις ζωγραφικής. Απαιτείται θετική δράση και ο κατηγορούμενος δεν έχει αποκαλύψει κανένα στοιχείο για την υπόθεση, όπως που βρήκε το πιστόλι με τη βοήθεια του οποίου απέδρασε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του διαβόητου κακοποιού Ανδρ. Ταγαράκης αντέτεινε πως ο εντολέας του έχει μετανοήσει. «Μετά από 18 χρόνια τι μας εμποδίζει να πιστέψουμε ότι ο Πάσσαρης είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος;» αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στο δικαστήριο και πρόσθεσε πως από τις συνολικά πέντε ανθρωποκτονίες που έχουν αποδοθεί στον Κώστα Πάσσαρη δεν αποδέχεται μόνο εκείνη του υπαλλήλου κατά τη διάρκεια ληστείας πρακτορείου ΔΕΗ στο Περιστέρι με λεία 3 εκατ. δρχ. «Για τη δολοφονία της ιερόδουλης Βουλγάρας, παρά το ότι δεν υπήρξε καμία μαρτυρία και κανένα στοιχείο κατά τη διαδικασία, ο εντολέας μου διεμήνυσε ότι επιθυμεί να την ομολογήσει» τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!