Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Κόλλια-Τσαρουχά: Οι θυσίες έχουν φτάσει στο απροχώρητο
[Newsbeast]: Κόλλια-Τσαρουχά: Οι θυσίες έχουν φτάσει στο απροχώρητο

[Newsbeast]: Κόλλια-Τσαρουχά: Οι θυσίες έχουν φτάσει στο απροχώρητο

«Είναι ένα νέο παιδί, έχει όρεξη για δουλειά», δήλωσε για την προϊσταμένη στο Γραφείο Θεσσαλονίκης

Στην εκτίμηση ότι η β΄αξιολόγηση θα κλείσει, προχώρησε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρά τις απαιτήσεις των δανειστών για νέα μέτρα. Σε συνέντευξή της, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9Fm» τόνισε ότι: «Πάντα στις παραμονές της αξιολόγησης, μας ζητούσαν περισσότερα μέτρα, μας απειλούσαν (…) ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο, οι θυσίες έχουν φτάσει στο απροχώρητο» είπε η υφυπουργός και κάλεσε τους δανειστές να προχωρήσουν στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει, αναφορικά με τη μείωση του ελληνικού χρέους.

«Οι θεσμοί μπορεί να πιέζουν για νέα μέτρα, αλλά το θέμα της Ελλάδας τράβηξε πολύ και αδικαιολόγητα (…) με αιματηρές θυσίες εμείς ό,τι αναλάβαμε το κάναμε» τόνισε η κ. Κόλλια- Τσαρουχά, για να συμπληρώσει πως δεν μπορεί οι εταίροι να σταματούν σε λίγες χώρες που αντιδρούν και κυρίως στην άρνηση της Γερμανίας.

Αναφορικά με το αίτημα της ΝΔ για εκλογές τόνισε ότι «ΝΔ ζητά εκλογές από την επομένη των προηγούμενων εκλογών» και σημείωσε πως η συμφωνία του 2015 ψηφίστηκε σχεδόν από όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένης και της ΝΔ. Υποστήριξε ότι δεν θα στηθούν κάλπες, προσθέτοντας ότι «δεν θα βγάλουν κάτι οι εκλογές, κάτι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει τώρα».

Ερωτηθείσα για τη σύσταση του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, η υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης είπε ότι υποστηρίζει την πρόθεση του πρωθυπουργού είναι να έχει μια πιο δυνατή σχέση με τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς πρόκειται για μια περιοχή που έχει να δώσει πολλά στον υπόλοιπο κορμό της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!