Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Οι κλοπές σε Άνδρο και Τήνο και οι έλεγχοι σε επιβάτες πλοίων και αυτοκίνητα
[Newsbeast]: Οι κλοπές σε Άνδρο και Τήνο και οι έλεγχοι σε επιβάτες πλοίων και αυτοκίνητα

[Newsbeast]: Οι κλοπές σε Άνδρο και Τήνο και οι έλεγχοι σε επιβάτες πλοίων και αυτοκίνητα

Οι δράστες έσπασαν το τζάμι της εικόνας της Παναγίας σε μοναστήρι

Εκτεταμένοι έλεγχοι ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Γαυρίου, της Τήνου και της Ραφήνας. Το Λιμενικό έψαξε όσα αυτοκίνητα και επιβάτες έφυγαν από την Άνδρο προς Ραφήνα και Τήνο.

Τα δυο πλοία Superferry II και Θεολόγος βρέθηκαν μαζί στο λιμάνι της Άνδρου και οι έλεγχοι ήταν συνεχείς και στις δύο επιβιβάσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα enandro.gr . Στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης της ιστοσελίδας φαίνονται οι έλεγχοι επιβάτη-επιβάτη με την άφιξη του Θεολόγου σήμερα το μεσημέρι (15/2) στη Ραφήνα.

Η ιεροσυλία στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου ήταν απίστευτη και οι δράστες έσπασαν το τζάμι της εικόνας της Παναγίας και πήραν ότι σε χρυσό είχαν προσφέρει οι πιστοί. Το ίδιο έκαναν και σε άλλα μέρη της εκκλησίας που υπήρχαν προσφορές σε χρυσά. Το χειρότερο ήταν πως υπήρχαν λείψανα που είχαν χρυσές προσφορές κλπ. Οι ιερόσυλοι άνοιξαν και πήραν ότι υπήρχε σε χρυσό πετώντας τα λείψανα στο πάτωμα!

Τα κλοπιμαία ήταν στην πλειοψηφία τους μικρού μεγέθους και μπορούν να μεταφερθούν με βαλίτσες κλπ. Για τον λόγο αυτό οι έλεγχοι του λιμενικού και της αστυνομίας θα συνεχιστούν αμείωτοι και στα τρία λιμάνια (Ραφήνας – Άνδρου – Τήνου).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!