Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Τα κλωνοποιημένα σκυλιά που συνδράμουν αστυνομικούς στη Σιβηρία
[Newsbeast]: Τα κλωνοποιημένα σκυλιά που συνδράμουν αστυνομικούς στη Σιβηρία

[Newsbeast]: Τα κλωνοποιημένα σκυλιά που συνδράμουν αστυνομικούς στη Σιβηρία

Θα αντέξουν στον παγετό; – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η αστυνομία της Ρωσίας παρέλαβε από τη Νότια Κορέα τρία σκυλιά δυνατά, γεμάτα μυς και… κλωνοποιημένα. Πρόκειται για τετράποδα που δημιουργήθηκαν από το DNA ενός, ειδικά εκπαιδευμένου για τον εντοπισμό ναρκωτικών, σκύλου.

«Θα αντέξουν όμως οι νέες αυτές αφίξεις στον παγετό της Σιβηρίας;», διερωτάται το Russia Today.

Τα τρία σκυλιά, που κλωνοποιήθηκαν από τον Δρ. Hwang Woo Suk και την ομάδα του στο Sooam Biotech Research Foundation, στη Νότια Κορέα (ένα από τα κορυφαία εργαστήρια κλωνοποίησης σκυλιών), έφτασαν τη Δευτέρα στην πόλη της Σιβηρίας, Γιακούτσκ.

Τα τετράποδα είναι βελγικά Μαλινουά, ανήκουν στην οικογένεια των ποιμενικών, και κλωνοποιήθηκαν από τα κύτταρα του πιο αξιοσέβαστου σκύλου -ανιχνευτή της Νότιας Κορέας ενώ, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, οι κλώνοι έχουν κληρονομήσει τις μοναδικές ικανότητες της «μητέρας» τους. Τα σκυλιά θα παραδοθούν σύντομα στη Russian Military Historical Society, που συνεργάζεται στενά με την αστυνομία.

«Είναι τρία αρσενικά: ο Tom, ο Mark και ο Jack. Όλα είναι 12 μηνών. Αισθάνονται καλά μετά το ταξίδι και έχουν ήδη εξεταστεί από κτηνίατρο. Έχουν καλή όρεξη και διαρκώς παίζουν μεταξύ τους», δήλωσε ο Valery Chugunov, από τη Russian Military Historical Society στο Interfax.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!