Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Κλίμα φόβου στην πιάτσα των ταξί όσο η αστυνομία ψάχνει το κίνητρο του δολοφόνου της Κηφισιάς
[Newsbeast]: Κλίμα φόβου στην πιάτσα των ταξί όσο η αστυνομία ψάχνει το κίνητρο του δολοφόνου της Κηφισιάς

[Newsbeast]: Κλίμα φόβου στην πιάτσα των ταξί όσο η αστυνομία ψάχνει το κίνητρο του δολοφόνου της Κηφισιάς

Δείτε τι λένε στο newsbeast.gr οδηγοί ταξί και κύκλοι της Αστυνομίας

Απροστάτευτοι και ιδιαίτερα ανήσυχοι δηλώνουν οδηγοί ταξί στην πιάτσα της Κηφισιάς, στο newsbeast.gr , λόγω του μανιακού δολοφόνου που κυκλοφορεί ακόμα.

Του Μαρίνου Γκασιάμη

Φωτογραφίες και βίντεο: Γιάννης Κέμμος

Όπως δήλωσαν δεν υπάρχει ουσιαστικός τρόπος να προστατευτεί κανείς απέναντι σε κάποιον που θέλει να κάνει κακό, ενώ πέρα από τον δολοφόνο, τους ταλανίζουν και οι ληστείες που γίνονται σε βάρος τους, συνήθως με δόλωμα πελάτη πέραν υποψίας, που τους παρασύρει σε ερημικές περιοχές όπου τους περιμένει ο συνεργός που κάνει την ληστεία.

Συνολικά στην περιοχή της Κηφισιάς δραστηριοποιούνται περί τα 50-70 ταξί και από αυτά τα 30-40 είναι στην νυχτερινή βάρδια που είναι ομολογουμένως και η πιο επικίνδυνη. Πολλοί εξ αυτών έχουν μαζί τους δικά τους μέσα αυτοάμυνας. Καινούρια οχήματα με ειδική διαρρύθμιση όπως το διαχωριστικό γυαλί δηλώνουν πως θα ήταν μια λύση χωρίς όμως και αυτό να μην ενέχει κινδύνους, αλλά το σωματείο λένε δεν τα έχει ζητήσει.

Υπάρχουν βέβαια και κύκλοι των επαγγελματιών οδηγών ταξί που μίλησαν στο newsbeast.gr που απέφυγαν να σχολιάσουν το θέμα καθώς όπως μας είπαν: «Όσο το διαφημίζουμε και δημιουργούμε τρόμο σε όσους δουλεύουν την νύχτα, μπορεί να προκληθεί ατύχημα με κανέναν πολίτη και παράλληλα δείχνουμε πόσο ευάλωτοι είναι οι εργαζόμενοι στον κλάδο στο να τους ληστέψει κανένας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!