Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: ΚΚΕ για το αφορολόγητο: Επιβεβαιώνεται η απάτη της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ
[Newsbeast]: ΚΚΕ για το αφορολόγητο: Επιβεβαιώνεται η απάτη της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ

[Newsbeast]: ΚΚΕ για το αφορολόγητο: Επιβεβαιώνεται η απάτη της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ

«Καταργούν προεκλογικά ένα αντιλαϊκό μέτρο, που οι ίδιοι ψήφισαν και απ’ την άλλη το αναιρούν καταργώντας “αντίμετρα”»

«Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η απάτη της δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Απ’ τη μια μεριά καταργούν προεκλογικά ένα αντιλαϊκό μέτρο, που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει και απ’ την άλλη το αναιρούν, μέσα στο ίδιο άρθρο μάλιστα, καταργώντας “αντίμετρα” όπως είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ κ.α. Αρπάζουν δηλαδή απ’ την άλλη τσέπη, για να μη θιγούν τα ματωμένα υπερπλεονάσματα, τα οποία και αυτά προέρχονται απ’ τη συνεχή αφαίμαξη του εισοδήματος του λαού” επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με τη μείωση του αφορολόγητου.

«Αποδεικνύεται, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας, παρά τους σημερινούς του λεονταρισμούς, είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη δημοσιονομική πειθαρχία της Κομισιόν. Έτσι εξηγείται γιατί στις 15 Μάη αρνήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει την καθαρή πρόταση του ΚΚΕ για τη μείωση του αφορολόγητου” προσθέτει το σχόλιο του Κόμματος καταλήγοντας «μόνη λύση σήμερα είναι η υπερψήφιση της τροπολογίας του ΚΚΕ, για την πραγματική κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου χωρίς όρους και προϋποθέσεις, που πλήττουν πάλι το λαό».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!