Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα
[Newsbeast]: Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα

[Newsbeast]: Κυριάκος Μητσοτάκης: Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα

«Οι Έλληνες να πάνε στη κάλπη με λογισμό και όνειρο»

«Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνον η μεγαλύτερη πολιτική παράταξη της χώρας. Είναι το ευρύ πατριωτικό ρεύμα όλων των Ελλήνων. Είναι έτοιμη να εκφράσει όσους ζητούν σιγουριά και πρόοδο» τόνισε μιλώντας πριν από λίγο στο Θησείο, στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης .

Συμπλήρωσε πως «έτοιμη είναι και η παράταξή μας να αναλάβει τις ευθύνες της. Ξέρουμε το δρόμο, και ξέρουμε πως θα πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά». Ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη να υπηρετήσει τον τόπο και «να ενώσει τους Έλληνες». Είπε πως «θα κυβερνήσω αποτελεσματικά. Με όπλο την αλήθεια και ένα τολμηρό, αλλά ρεαλιστικό σχέδιο. Το λέω και θα το κάνω».

«Aπό την καρδιά της πρωτεύουσας, στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε ολόκληρη τη χώρα: Την Κυριακή ψηφίζουμε, την Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα! Ψηφίζουμε και ελπίζουμε. Ψηφίζουμε και αρχίζουμε μια νέα πορεία!. Το βράδυ της 7ης Ιουλίου Θα ανατείλει η φωτεινή Ελλάδα που μας αξίζει », τόνισε ο κ. Μητσοτάκης

Υπογράμμισε ότι τον Ιανουάριο του 2016, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες τον εμπιστεύτηκαν και τον ανέδειξαν τότε αρχηγό της ιστορικής παράταξης.

«Δεσμεύθηκα τότε να ενώσω, να μεγαλώσω και να ανανεώσω την παράταξή μας. Να την ξανακάνω την ισχυρότερη πολιτική δύναμη στη χώρα. Τήρησα την υπόσχεσή μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!