Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Κεφαλογιάννης στο Ευρωκοινοβούλιο: Καταδικάζουμε την Τουρκία, έτσι εισέβαλε και στην Κύπρο
[Newsbeast]: Κεφαλογιάννης στο Ευρωκοινοβούλιο: Καταδικάζουμε την Τουρκία, έτσι εισέβαλε και στην Κύπρο

[Newsbeast]: Κεφαλογιάννης στο Ευρωκοινοβούλιο: Καταδικάζουμε την Τουρκία, έτσι εισέβαλε και στην Κύπρο

«Προσυπογράφουμε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου», είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

«Καταδικάζουμε την επίθεση της Τουρκίας στη Συρία, χωρίς αστερίσκους και χωρίς υποσημειώσεις», τόνισε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης , μιλώντας στη Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

«Η Τουρκία με το πρόσχημα ότι οι Κούρδοι που κατοικούν στη Συρία είναι συλλήβδην τρομοκράτες, εισέβαλε στη χώρα αυτή. Και προχωρά σε στρατιωτικές πολεμικές επιχειρήσεις στο συριακό έδαφος για τη δημιουργία μίας δήθεν ζώνης ασφαλείας.

Με θύματα αμάχους, αθώα παιδιά. Είναι η ίδια χώρα που το 1974, με κάποιο αντίστοιχο πρόσχημα εισέβαλε σε μία άλλη χώρα, στην Κύπρο και εδώ και 45 χρόνια τώρα κρατά υπό κατοχή το 40% της νήσου», ανέφερε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Προσυπογράφουμε όλοι μας την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που καταδικάζει απερίφραστα τη στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία. Μία επέμβαση που προκαλεί ανθρώπινα θύματα, θέτει σε κίνδυνο τον αγώνα κατά του ISIS και εγείρει σοβαρή απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!