Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Το «κατηγορώ» του Ρουβίκωνα για τα Jumbo
[Newsbeast]: Το «κατηγορώ» του Ρουβίκωνα για τα Jumbo

[Newsbeast]: Το «κατηγορώ» του Ρουβίκωνα για τα Jumbo

«Πίσω από τα πολύχρωμα παιχνίδια κρύβεται ένα μαύρο κάτεργο»

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Jumbo ΑΕ πραγματοποίησαν παρέμβαση τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν στο Facebook για την ενέργεια: «Πίσω από τα πολύχρωμα παιχνίδια κρύβεται ένα μαύρο κάτεργο», κάνοντας λόγο για καθεστώς τρομοκρατίας της εταιρείας στους εργαζόμενους, επιβολή εξαήμερης εργασίας και απλήρωτες υπερωρίες.

«Για να σταθούμε απέναντι στα αφεντικά, για να γκρεμίσουμε το καθεστώς τρομοκρατίας των εργαζομένων και να απαιτήσουμε πίσω τα ευτελισμένα δικαιώματά μας πρέπει να οργανωθούμε όλοι σε σωματεία βάσης. Να διεκδικήσουμε τα κλεμμένα και να υψώσουμε τις φωνές μας απέναντι στα αφεντικά. Να μην ανεχτούμε τη διαιώνιση συνθηκών γαλέρας και τη δημιουργία νέων κατέργων» αναφέρουν.

Αυτό είναι το κείμενο του Ρουβίκωνα :

«Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της Jumbo ΑΕ

ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΕΡΓΟ

Θα ήταν ψέμα αν κάποιος έλεγε ότι τα Jumbo δε μας έχουν απασχολήσει ξανά και ξανά με τις άπειρες καταγγελίες για εργασιακές συνθήκες γαλέρας, συνθήκες που νομότυπα έχουν περάσει στο παρασκήνιο αφού πλέον έγινε ένα κοινό μυστικό το τί έχουν να αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι που επιστρατεύονται από την εν λόγω εταιρεία.

Η δύναμη της συνήθειας είναι τεράστια και στα Jumbo έχει γίνει συνήθεια πλέον, πάσης φύσεως δικαιώματα να καταπατώνται και η αξιοπρέπεια των υπαλλήλων να θυσιάζεται ξανά και ξανά στο βωμό του κέρδους και της δύναμης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!