Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: «Κατεβάζουμε τις Ετικέτες» στον Πειραιά με τη Μαίρη Συνατσάκη
[Newsbeast]: «Κατεβάζουμε τις Ετικέτες» στον Πειραιά με τη Μαίρη Συνατσάκη

[Newsbeast]: «Κατεβάζουμε τις Ετικέτες» στον Πειραιά με τη Μαίρη Συνατσάκη

Γιορτή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS που τιμάται κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με το Κέντρο Ζωής, «Κατεβάζουν τις Ετικέτες».

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου από τις 11:00 π.μ. οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πειραιά μαζί με τους εθελοντές του Κέντρου Ζωής, θα καλέσουν το κοινό σε μια γιορτή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κοραή οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τρόπους προφύλαξης, θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό, θα παίξουν το «quiz της ενημέρωσης» και  θα αποκτήσουν τα δικά τους συμβολικά κορδελάκια ευαισθητοποίησης.

Το δικό της μήνυμα ζωής θα δώσει εκείνη την ημέρα και η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ως Πρεσβευτής Κινητοποίησης της ενέργειας, μαζί με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τους εθελοντές από το Κέντρο Ζωής , θα καλέσουν το κοινό να κόψουν όλοι μαζί συμβολικά την κόκκινη κορδέλα.

Οι «Ετικέτες θα κατέβουν» με πολλή μουσική από το συγκρότημα Newmark, το οποίο θα γεμίσει την Πλατεία Κοραή με «νότες ζωής» και θα μας παρασύρει σε  ένα party που θα είναι γεμάτο με μηνύματα ελπίδας και με γλυκά κεράσματα που θα προσφέρουν οι σπουδαστές Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δήμου Πειραιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!