Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Καταληψίες στο Κουκάκι: Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κοτρόνες, όλο το σπίτι ήρθε στο κεφάλι τους
[Newsbeast]: Καταληψίες στο Κουκάκι: Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κοτρόνες, όλο το σπίτι ήρθε στο κεφάλι τους

[Newsbeast]: Καταληψίες στο Κουκάκι: Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κοτρόνες, όλο το σπίτι ήρθε στο κεφάλι τους

«Οι λυσσασμένοι μισθοφόροι όμως δε μπορούσαν να δεχθούν ότι αυτοί και αυτές που αντιστάθηκαν είχαν εξαφανιστεί»

«Μπορεί να πέσαμε αλλά πέσαμε στο κεφάλι τους» είναι ο τίτλος ανακοίνωσης που υπογράφεται από την «Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου» που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Το παρόν αποτελεί ανακοίνωση των καταληψιών συντρόφων και συντροφισσών που υπερασπίστηκαν το κτήριο της Ματρόζου 45 και ξέφυγαν από τις δυνάμεις καταστολής ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ», διευκρινίζεται εισαγωγικά στην ανακοίνωση.

«Στις 6 και τέταρτο περίπου διμοιρίες ΜΑΤ, μονάδες των ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ προσέγγισαν την κατάληψη Ματρόζου 45. Την ίδια στιγμή ενημερωθήκαμε ότι στην ίδια μοίρα βρίσκονται και τα άλλα σπίτια της κοινότητας», αναφέρουν οι καταληψίες και συνεχίζουν:

«Αφού οχυρώσαμε το σπίτι ξεκινήσαμε άμεσα τη σύγκρουση με τις δυνάμεις καταστολής. Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κοτρώνες, μπογιές, πυροσβεστήρες, όλο το σπίτι ήρθε στο κεφάλι τους. Αυτοί απάντησαν πυροβολώντας και τραυματίζοντάς μας με πλαστικές σφαίρες όπως και με κρότου λάμψης στο εσωτερικό του σπιτιού. Εμείς φωνάζαμε ” Εδώ μένουμε, εδώ είναι το σπίτι μας, εδώ θα πεθάνουμε!”, “Σκ.. στην ανάπτυξή και στα airbnb σας.” Κάτι μαυροφορεμένοι ειδικοδυναμίτες που τρώγαν κατσαρόλες στο κεφάλι και συνειδητοποιούσαν πόσο ποταποί είναι. Κι’ όταν τελικά κατάφεραν να μπούνε, εντελώς χαοτικοί παράγοντες και ένα ένστικτο επιβίωσης οδήγησαν σε ένα μονοπάτι διαφυγής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!