Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Καταγγελία για επιθέσεις από αδέσποτα στο νοσοκομείο Κιλκίς
[Newsbeast]: Καταγγελία για επιθέσεις από αδέσποτα στο νοσοκομείο Κιλκίς

[Newsbeast]: Καταγγελία για επιθέσεις από αδέσποτα στο νοσοκομείο Κιλκίς

Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου, λένε οι εργαζόμενοι

Πολίτες δέχονται επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους στους χώρους του νοσοκομείου Κιλκίς , σύμφωνα με καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Στους χώρους του νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό» καταγγέλλουν ο πρόεδρος του Σωματείου Βασίλειος Τριανταφυλλίδης και ο γενικός γραμματέας του Αχιλλέας Καλεμκερίδης.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στις 6 Οκτωβρίου τις 13.30, από σκυλί το οποίο δάγκωσε στο πόδι άτομο που επισκεπτόταν ασθενή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες το συγκεκριμένο σκυλί έχει δαγκώσει τρεις πολίτες σε διάστημα τριών μηνών, ενώ ο ένας από τους πολίτες, ο οποίος είναι μεταμοσχευμένος, μετά από δάγκωμα του σκύλου στις 10 Απριλίου έπαθε μόλυνση και θρόμβωση και κινδυνεύει να χάσει το πόδι του, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

«Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και από αναφορές προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων σε βάρος του προσωπικού του νοσοκομείου (υπάρχει περιστατικό που τα σκυλιά δάγκωσαν γιατρό στο πόδι). Τα σκυλιά εισέρχονται ανεξέλεγκτα από αφύλακτες διόδους (κεντρική πύλη, πίσω θύρα), καθότι από τις 8 Μαΐου του 2017 θυρωρός-τηλεφωνητής υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!