Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Καρδιά συνταξιούχου σταμάτησε 40 φορές μετά από χειρουργική επέμβαση
[Newsbeast]: Καρδιά συνταξιούχου σταμάτησε 40 φορές μετά από χειρουργική επέμβαση

[Newsbeast]: Καρδιά συνταξιούχου σταμάτησε 40 φορές μετά από χειρουργική επέμβαση

Μόλις ξύπνησε άρχισε να τραγουδά

Ένας ασθενής, του οποίου η καρδιά σταμάτησε πάνω από 40 φορές μέσα σε μια ώρα μετά από τριπλή χειρουργική επέμβαση bypass, ξεκίνησε να τραγουδάει λαϊκά τραγούδια, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ο λόγος για τον 66χρονο Bekir Demirtas, ο οποίος πήγε σε νοσοκομείο στη βορειοανατολική Τουρκία παραπονούμενος για πόνους στο στήθος. Οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει άμεσα χειρουργική επέμβαση καθώς τρεις από τις κύριες αρτηρίες του ήταν κατά 90% φραγμένες. Το χειρουργείο κράτησε τέσσερις ώρες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αφού η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο άντρας φάνηκε ότι άρχισε να ανακάμπτει μέχρι τη στιγμή που η καρδιά του σταμάτησε ξαφνικά να χτυπά. Οι γιατροί άρχισαν να κάνουν καρδιακές μαλάξεις για να την επαναφέρουν αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που έκανε την καρδιά του να σταματήσει 40 φορές σε μια ώρα. Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση ώστε να τοποθετήσουν μια αντλία για να κάνουν την καρδιά του να συνεχίσει να χτυπάει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!