Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Κανείς δεν ένιωσε ξένος στο TEDx Chania
[Newsbeast]: Κανείς δεν ένιωσε ξένος στο TEDx Chania

[Newsbeast]: Κανείς δεν ένιωσε ξένος στο TEDx Chania

Ένα μοναδικό #MannequinChallenge υπό την καθοδήγηση του Σάκη Τανιμανίδη

Τον ορισμό του «ξένου» προσπάθησαν να ερμηνεύσουν με τις ιστορίες τους 18 ομιλητές και performers που ανέβηκαν στην σκηνή του TEDx Chania που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Τις εντυπώσεις του κοινού έκλεψε όχι μόνο με το συντονισμό αλλά και με την ομιλία του ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης που όπως εξήγησε: «Οτιδήποτε ξένο μας φοβίζει γιατί ενέχει ρίσκο! Αυτό θα έπρεπε να αποτελεί κίνητρο και όχι φόβο. Αν το σκεφτούμε σοβαρά θα συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά που μας αρέσουν τα κάνουμε ακριβώς γιατί είναι ξένα: ταξιδεύουμε για να ανακαλύψουμε ξένους τόπους, προσεγγίζουμε τους ανθρώπους για να γνωρίσουμε την άγνωστη προσωπικότητα τους, ξεκινάμε μια επαγγελματική συνεργασία χωρίς να ξέρουμε με βεβαιότητα που θα οδηγήσει. Το «ξένο » είναι καλό! Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε… »

Εκτός από την παρακολούθηση των ομιλιών οι θεατές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικά workshops, να δοκιμάσουν γεύσεις της κρητικής κουζίνας, να διασκεδάσουν με τους ήχους και την μουσική της Μαρίας Μέντεζ και των Passe pARTout ενώ μοιράστηκαν στιγμές από τη διοργάνωση στα social media με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G Δικτύου της WIND, η πληθυσμιακή κάλυψη του οποίου αγγίζει στην Κρήτη το 97%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!