Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Τι να κάνετε δωρεάν στην πόλη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου
[Newsbeast]: Τι να κάνετε δωρεάν στην πόλη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου

[Newsbeast]: Τι να κάνετε δωρεάν στην πόλη το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου

Δραστηριότητες που γεμίζουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας

Το Σαββατοκύριακο βρίσκεται προ των πυλών και για όσους επιθυμούν να το γεμίσουν με πολιτιστικές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ακολουθούν τέσσερις προτάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Νύχτες κλασικής μουσικής σας περιμένουν στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, μια συναυλία αφιερωμένη στο Στράτο Διονυσίου διοργανώνεται στο Βεάκειο Θέατρο, το 1ο Αστικό Πανηγύρι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης είναι γεγονός, ενώ οι Δάκης, Πωλίνα και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο με μια συναυλία στην Κηφισιά.

Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη

Από τις 18 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου το Ίδρυμα Schwarz, η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα και το Curtis on Tour, the Nina von Maltzahn Global Touring Initiative, ενώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τις «Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη».

Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ υψηλού επιπέδου, το οποίο πλέον αποτελεί θεσμό στην πόλη κάθε φθινόπωρο, γίνεται το σημείο σύζευξης της διαπολιτιστικής κουλτούρας την οποία πρεσβεύει το Ίδρυμα Schwarz, της παράδοσης και της ιστορίας που αντιπροσωπεύει η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη και του κύρους που φέρει η υπογραφή του Ινστιτούτου Μουσικής Curtis (Curtis Institute).

Αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου στο Βεάκειο

Με τη συμμετοχή συνεργατών και φίλων του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου καθώς και γνωστών καλλιτεχνών το βράδυ της Κυριακής στις 21.00 στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, 30 επιτυχίες του μεγάλου Στράτου Διονυσίου σε ενορχήστρωση και διασκευή του μαέστρου Ιωάννη Γαβρά, θα παιχτούν ζωντανά από την Ορχήστρα των Ονείρων και το Μουσικό Εργαστήρι «Η οδός Ονείρων». Μια συναυλία από τα παιδιά για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!