Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Tι να κάνετε δωρεάν στην πόλη το Σαββατοκύριακο 09-10 Φεβρουαρίου
[Newsbeast]: Tι να κάνετε δωρεάν στην πόλη το Σαββατοκύριακο 09-10 Φεβρουαρίου

[Newsbeast]: Tι να κάνετε δωρεάν στην πόλη το Σαββατοκύριακο 09-10 Φεβρουαρίου

Εκθέσεις φωτογραφίας, οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες για παιδιά

Αν δεν έχετε βρει ακόμη τρόπους να γεμίσετε το σαββατοκύριακο σας με δραστηριότητες, σας προτείνουμε τέσσερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην πόλη, και μάλιστα δωρεάν.

Εργαστήρια και δραστηριότητες με επίκεντρο το παιδί, εκθέσεις φωτογραφίας και εντυπωσιακές οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις γεμίζουν την ατζέντα του διημέρου.

Τα παιδιά γνωρίζουν τον Πλάτωνα

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018- Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» διοργανώνει την εκπαιδευτική δράση «Μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα σε χώρους πολιτισμού- Οι μύθοι του Πλάτωνα» αυτό το Σάββατο στις 12.00-14.00.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Ψηφιακό Μουσείο- Ακαδημία Πλάτωνος και έχει ως σκοπό της μέσα από έναν ψυχαγωγικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό τρόπο τα παιδιά να γνωρίσουν τους μύθους από την «Πολιτεία» του Πλάτωνα. Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 16.00: 210 5142138.

Έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας

Σε συνεργασία με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» το Booze υποδέχεται στους χώρους του την έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας της Renee Revah με τίτλο «Σιωπή: Η αναπνοή του νου». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου (καθημερινά: 11.00-21.00), ενώ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου.

Η Renee διαθέτει ένα πλούσιο και εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από υποβρύχιες φωτογραφίες –σκηνοθετώντας, μάλιστα, πολλές φορές ολόκληρες ιστορίες– καθώς η εξοικείωσή της με τον βυθό της θάλασσας έγινε από μικρή ηλικία.

Οπτικοακουστική εγκατάσταση στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Ο διεθνώς καταξιωμένος Ιάπωνας καλλιτέχνης Ryoji Ikeda προκαλεί τα όρια της ανθρώπινης αντίληψης και της ψηφιακής τεχνολογίας με την οπτικοακουστική εγκατάστασή του στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!