Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Κανέλλη: Προτιμώ να βγάλω βόλτα τον σκύλο μου παρά να δω την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη
[Newsbeast]: Κανέλλη: Προτιμώ να βγάλω βόλτα τον σκύλο μου παρά να δω την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη

[Newsbeast]: Κανέλλη: Προτιμώ να βγάλω βόλτα τον σκύλο μου παρά να δω την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη

«Έχω δύο ώρες στη ζωή μου, από τις οποίες ελάχιστες μου περισσεύουν για να περάσω καλά»

Τα θέματα της επικαιρότητας -όχι μόνο της πολιτικής- σχολίασε μέσω ραδιοφωνικής της παρέμβασης η Λιάνα Κανέλλη . Εκτός από την υπόθεση Novartis και το προσφυγικό, η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να δει την ταινία του Κώστα Γαβρά για τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Πιο συγκεκριμένα, για τον εάν το ΚΚΕ θα ψηφίσει για τη διενέργεια προανακριτικής για την υπόθεση Novartis , η Λιάνα Κανέλλη απάντησε: «Εμείς δεν λέμε “όχι” σε τέτοια πράγματα τις περισσότερες φορές. Να δούμε και πώς θα έρθει την ημέρα της ψηφοφορίας», με την ίδια, πάντως, να επισημαίνει πως περιμένει πολλά από αυτήν την υπόθεση.

«Ταυτόχρονα, θα είμαστε σε ένα πεδίο δόξης λαμπρό, θα συζητάμε μέσα στη Βουλή ταυτόχρονα αυτό, τη συνταγματική αναθεώρηση, τον εκλογικό νόμο, θα εφαρμόζουμε κατά γράμμα το μνημόνιο, που έχουν ψηφίσει και οι δύο από κοινού», σχολίασε η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος. «Θα είμαστε σε μια κατάσταση μαζικής χειραγώγησης στα μεγάλα, τάχα μου δήθεν, για να μην υπάρχουν τα μικρά που πρέπει να κυνηγάει κανένας, τα οποία είναι συγκλονιστικά και κρύβονται κάτω από αυτές τις γενικές διαθέσεις», συμπλήρωσε.

«Άνθρωποι που μένουν χωρίς ένσημα και χάνουν τη σύνταξή τους, άνθρωποι οι οποίοι μένουν χωρίς σπίτια. Και θα παίζουμε σε ένα ριάλιτι εντυπώσεων μέχρις εσχάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!