Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Καμμένος: Ο Αλέξης γράφει με το δεξί και γράφει καλά
[Newsbeast]: Καμμένος: Ο Αλέξης γράφει με το δεξί και γράφει καλά

[Newsbeast]: Καμμένος: Ο Αλέξης γράφει με το δεξί και γράφει καλά

Τι λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για τον τετράποδος «Thanassis» στο νέο σποτ του κόμματος

Εγκληματικό λάθος χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τη Συμφωνία των Πρεσπών , επαναλαμβάνοντας πως στις προγραμματικές δηλώσεις οι ΑΝΕΛ είχαν πει πως συμφωνούν, με εξαίρεση τη συγκεκριμένη Συμφωνία.

«Είχαμε κάνει συμφωνία, παρόντος του Κοτζιά, ότι δεν θα ‘ρθει καμία συμφωνία χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία αυτή» δήλωσε και αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «υπήρξαν κι άλλες διαφωνίες, οι οποίες συζητήθηκαν δημοκρατικά και λύθηκαν, όπως αυτή για τον Νίκο Φίλη».

«Υπήρχε μία συνεννόηση αξιοπρεπέστατη και μία έντιμη και καλή συνεργασία», είπε κάνοντας τον απολογισμό της συνύπαρξής του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επανέλαβε ότι, «το θέμα της Μακεδονίας είναι θέμα αρχής».

«Το τρενάκι έμεινε στις ράγες, η Ελλάδα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάναμε συμμαχίες με ΗΠΑ, Αίγυπτο και Ισραήλ» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα για την κυβερνητική συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολιάζοντας τα προηγούμενα τηλεοπτικά σποτ του κόμματος, που σε ένα ήταν ο μικρός Αλέξης με σπασμένο χέρι, τόνισε: «ο Αλέξης γράφει με το δεξί και γράφει καλά». «Πιο δεξιά εξωτερική πολιτική, με την καλή έννοια, από αυτή που εφάρμοσε ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπάρχει» πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!