Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης ως 3,5 μέτρα και αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ
[Newsbeast]: Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης ως 3,5 μέτρα και αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ

[Newsbeast]: Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης ως 3,5 μέτρα και αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ

Εντοπίστηκαν δυο φυτείες στην Καρδίτσα που συνδέονταν με ένα μονοπάτι

Μία τεράστια επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης ολοκληρώθηκε και κατάφερε να εντοπίσει 2 μεγάλες φυτείες κάνναβης.

Για την φυτείες συνελήφθησαν 4 άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που είχε συσταθεί με σκοπό την καλλιέργεια, προμήθεια, μεταφορά, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση κάνναβης.

Η αποδόμηση της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας επιτεύχθηκε μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας χρησιμοποιήθηκαν ειδικές ανακριτικές τεχνικές και αξιοποιήθηκαν κατάλληλα ερευνητικά στοιχεία, με αποτέλεσμα τον γεωγραφικό εντοπισμό των 2 φυτειών, αποτελούμενες συνολικά από 1.249 δενδρύλλια κάνναβης, σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτη και δύσβατη ορεινή περιοχή των Τ.Κ. Νεράιδας και Καροπλεσίου της Καρδίτσας, τις οποίες καλλιεργούσαν συστηματικά τα μέλη της ομάδας.

Στο τελικό στάδιο των ερευνών, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου οργανώθηκε ευρείας κλίμακας συντονισμένη και ταυτόχρονη επιχείρηση από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Λαμίας, καθώς και σε δύσβατη ορεινή περιοχή της Καρδίτσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ομάδων Δημόσιας Ασφάλειας, Κρατικής Ασφάλειας και Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφάλειας Εορδαίας και Λαμίας, της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, καθώς και αστυνομικών σκύλων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Φλώρινας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!