Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 16 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: Καλαντζής: Μπορώ να κερδίσω τις εκλογές
[Newsbeast]: Καλαντζής: Μπορώ να κερδίσω τις εκλογές

[Newsbeast]: Καλαντζής: Μπορώ να κερδίσω τις εκλογές

«Καλά έκαναν και μας έβαλαν ξένο αρχιδιαιτητή»

O υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Καλατζής τόνισε ότι δεν κατεβαίνει για να χάσει, αναφέρθηκε στη διαιτησία αλλά και στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε στον «Πρωταθλητή»:

Για το τι τον οδήγησε να αναμειχθεί με τις εκλογές της ΕΠΟ: Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και η πίστη μου ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει να επανέλθει στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές: Αν υπάρχουν άνθρωποι που κατεβαίνουν σε εκλογές για να χάσουν, τότε μην με συμπεριλάβετε σε αυτούς. Ποτέ στη ζωή μου δεν ασχολήθηκα με κάτι για να χάσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να κερδίσω τις εκλογές, δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση των Ενώσεων για την υποψηφιότητά μου.

Για το κεντρικό του σύνθημα: Διαφάνεια, ισονομία και όλοι μαζί. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από το όλοι μαζί ισότιμα, καθαρά και με συνεργασία.

Για την ανταπόκριση που έχει από τις Ενώσεις: Έχω έρθει σε επαφή με τους περισσότερους που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και τους έχω αποστείλει κι επιστολή, ενώ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα μιλήσω με όλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!