Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Ο κακός χαμός με την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη πριν καν προβληθεί
[Newsbeast]: Ο κακός χαμός με την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη πριν καν προβληθεί

[Newsbeast]: Ο κακός χαμός με την ταινία του Γαβρά για τον Βαρουφάκη πριν καν προβληθεί

Οι περίεργες βαθμολογίες όσων δεν την έχουν δει και η πολιτική κόντρα που έχει μεταφερθεί στο IMDb

Πώς γίνεται μια ταινία που δεν έχει βγει ακόμα στις αίθουσες να διχάζει τόσο το κοινό και να συγκεντρώνει σχεδόν αποκλειστικά κριτικές ή του ύψους ή του βάθους;

Αν μιλάμε για το νέο φιλμ του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα», γίνεται και παραγίνεται, μιας και έχει μετατραπεί σε προνομιακό χώρο προπαγάνδας, βιτριολικών σχολίων και πολιτικής αντιπαράθεσης!

Όλα γίνονται στο IMDb, το μεγάλο online database με τις ταινίες, που αυτές τις μέρες έχει μετατραπεί σε ελληνική υπόθεση. Στην αρχή ήταν προφανώς όσοι αντιστρατεύονταν τον Βαρουφάκη που έμπαιναν και έβαζαν στις κριτικές του κοινού 1/10 στην ταινία.

Έτσι ξεκίνησε το πράγμα, που πέρασε και στα κοινωνικά μέσα και όλοι ζητούσαν ένα link για να μπουν να δώσουν αρνητική κριτική. Ναι, σε μια ταινία που δεν είχαν δει. Απλώς επειδή είχε να κάνει με πράγματα που δεν τους άρεσαν. Ακόμα και για θεωρίες συνωμοσίας μιλούσαν, αποκαλώντας το φιλμ «χειρότερη ταινία της δεκαετίας» κι άλλα τέτοια υπέροχα.

Το τελευταίο 24ωρο βέβαια, καθώς η μάχη μαίνεται ώρα με την ώρα, το κλίμα έχει αλλάξει. Στις 931 αρνητικές ψήφους (αξιολόγηση 1/10) υπάρχουν τώρα και… 901 θετικές (που δίνουν το απόλυτο 10/10!), φτάνοντας έτσι τον μέσο όρο της ταινίας στο 5,5.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!