Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Joker: Η τραγική ζωή του σκοτεινού αντιστάρ Χοακίν Φίνιξ
[Newsbeast]: Joker: Η τραγική ζωή του σκοτεινού αντιστάρ Χοακίν Φίνιξ

[Newsbeast]: Joker: Η τραγική ζωή του σκοτεινού αντιστάρ Χοακίν Φίνιξ

Το περίεργο όνομα, η θρησκευτική αίρεση που ανήκαν οι γονείς του και ο θάνατος του αδελφού του που τον σημάδεψαν για πάντα

Ο Joker σπάει τα ταμεία ενώ ο πρωταγωνιστής Χοακίν Φίνιξ έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, τα πρώτα βραβεία και να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πάει για… Όσκαρ.

Ο Χοακίν Φίνιξ έκανε πολλούς να αναρωτιούνται για το αν όντως πάσχει και εκείνος από κάποια ψυχική ασθένεια μιας και ο τρόπος που μπήκε στο ρόλο του Joker ήταν συναρπαστικά εντυπωσιακός.

Και μπορεί όσοι ασχολούνται με το σινεμά να γνώριζαν το τεράστιο ταλέντο του… ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αμφισβήτησαν, συγκρίνοντας τον με τον αδικοχαμένο αδελφό του Ρίβερ Φίνιξ.

Εκείνος, από την άλλη δεν θύμωσε αλλά αφιέρωσε το βραβείο του για τον Joker στον αδελφό του με ένα σύντομο άλλα άκρως συγκινητικό λόγο.

Ο Χοακίν Φίνιξ κατάφερε όχι απλά να πείσει ως Joker αλλά να ταυτιστεί τόσο έντονα που να μοιάζει με πραγματικό χαρακτήρα και όχι με φανταστικό.

Και μπορεί στην ταινία η ζωή του να ήταν σκοτεινή και κάπως συναρπαστική, ωστόσο, δεν έχει μεγάλη διαφορά από την αληθινή ζωή του διάσημου ηθοποιού.

Η ιδιαιτερότητά του ξεκινάει κατά τη διάρκεια της κύησης όταν η μητέρα του Χοακίν ένιωσε έντονους πόνους. Ο Χοακίν Φοίνιξ πιστεύει ότι τότε σχηματίστηκε το χαρακτηριστικό σημάδι στο χείλος του

Ο Χοακίν Φίνιξ γεννήθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!