Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Ήθελε μεγαλύτερα στήθη, την πετσόκοψαν και τελικά τα αφαίρεσε και τα δύο
[Newsbeast]: Ήθελε μεγαλύτερα στήθη, την πετσόκοψαν και τελικά τα αφαίρεσε και τα δύο

[Newsbeast]: Ήθελε μεγαλύτερα στήθη, την πετσόκοψαν και τελικά τα αφαίρεσε και τα δύο

Έδωσε μόλις 5 δολάρια και παραμορφώθηκε

Μια γυναίκα από τη Ρωσία αναγκάστηκε να αφαιρέσει και τα δύο στήθη της μετά από μια αποτυχημένη πλαστική «επέμβαση», την οποία της έκανε η φίλη μιας φίλης της για μόλις 5 δολάρια!

Την υπόθεση ανέδειξε η 32χρονη Alana Mamaeva, μια ρωσίδα που μάχεται κατά της κακοποίησης που μπορεί να προκαλέσει μια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς λόγους, αναφέρει η Daily Mail .

Η 48χρονη είπε ότι επιθυμούσε να μεγαλώσει τα μικρά στήθη της. Τότε βρέθηκε μια μαϊμού-χειρουργός, φίλη μιας φίλης της, της έδειξε τα δικά της και της είπε ότι θα μπορούσε σύντομα να τα αποκτήσει, απλά κάνοντας ενέσεις βαζελίνης που θα κόστιζαν μόνο 5 δολάρια. Για να την πετσοκόψουν μάλιστα της ζήτησαν να πληρώσει και τα υλικά που θα χρησιμοποιούνταν και κόστιζαν 4,70 δολάρια!

Η «επέμβαση» έγινε στο σπίτι της, χωρίς αναισθητικό, με την υποτιθέμενη γιατρό να τις κάνει ενέσεις 6 κουτιά βαζελίνης .

«Είχα φρικτούς πόνους, αλλά ήθελα να είμαι όμορφη» είπε στην Alana Mamaeva. Πολύ σύντομα άρχισε να έχει υψηλό πυρετό, όμως μετά από δύο μέρες ο πόνος υποχώρησε και τα «στήθη μου έδειχναν να έχουν ένα υπέροχο σχήμα, ο άντρας μου τα λάτρεψε» όπως είπε.

Όπως η καταστροφή άρχισε να φαίνεται αφότου γέννησε. Η γυναίκα έπαθε μαστίτιδα και τα στήθη της άρχισαν να παραμορφώνονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!