Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Το ιστορικό της υπόθεση – φρίκης στη Ρόδο με θύμα 7χρονο κορίτσι
[Newsbeast]: Το ιστορικό της υπόθεση – φρίκης στη Ρόδο με θύμα 7χρονο κορίτσι

[Newsbeast]: Το ιστορικό της υπόθεση – φρίκης στη Ρόδο με θύμα 7χρονο κορίτσι

Η μικρή αποκάλυψε τον βιασμό της μέσα από ζωγραφιές

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες μιας υπόθεσης βιασμού ανήλικου κοριτσιού στη Ρόδο, όπως φαίνεται από άτομα του πολύ κοντινού του περιβάλλοντος. Με την υπ’ αρίθμ. 676/2019 απόφαση του Στ’ Τμήματος του Αρείου Πάγου απορρίφθηκε ως ανυποστήρικτη η αίτηση αναιρέσεως της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου με την οποία κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό από κοινού μιας 7χρονης, η μητέρα, ο παππούς και η θεία της.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Ο παππούς ηλικίας 80 ετών, η μητέρα ηλικίας 42 ετών και η θεία ηλικίας 53 ετών, κρίθηκαν συγκεκριμένα ένοχοι για τις πράξεις του βιασμού από κοινού, της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση και της άμεσης συνέργειας κατ’ εξακολούθηση στην πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου σε βάρος της ανήλικης εγγονής του πρώτου και επιβλήθηκε σ’ αυτούς η συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών στον πρώτο, 35 ετών στη δεύτερη και 25 ετών στην τρίτη.

Το ιστορικό της υπόθεσης, όπως έγραψε η «δημοκρατική», φέρεται να έχει ως εξής: Ο μηνυτής πατέρας και η κατηγορούμενη μητέρα της παιδίσκης είχαν τελέσει γάμο στις 11 Νοεμβρίου 1995. Από τις 22 Σεπτεμβρίου 2000 ο μηνυτής και η μητέρα της παιδίσκης τελούν σε διάσταση και με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, αφαιρέθηκε η προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης από την κατηγορούμενη και ανατέθηκε προσωρινά στο μηνυτή με τον οποίο διαμένει στην κατοικία του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!