Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Ισόβια στον 24χρονο για την δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Αμάρι της Κρήτης
[Newsbeast]: Ισόβια στον 24χρονο για την δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Αμάρι της Κρήτης

[Newsbeast]: Ισόβια στον 24χρονο για την δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Αμάρι της Κρήτης

Ένοχος και ο αδελφός του για συνέργεια στον φόνο

Ο επίλογος στην εκδίκαση σε πρώτο βαθμό, της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του 63χρονου κτηνοτρόφου στην περιοχή Άνω Μέρος Αμαρίου τον Ιούλιο του 2018, γράφτηκε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 24χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 63χρονου καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αλβανού εργάτη του στην περιοχή Άνω Μέρος Αμαρίου. Επίσης κατηγορούμενος είναι ο αδερφός του ο οποίος κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Το δικαστήριο κήρυξε τον πρώτο κατηγορούμενο ένοχο ομόφωνα για την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας, ένοχο κατά πλειοψηφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αλβανού εργάτη και ένοχο ομόφωνα για οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία,. Τον δεύτερο κατηγορούμενο τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στις δυο πράξεις του πρώτου κατηγορουμένου.

Στη συνέχεια η έδρα ανακοίνωσε τις ποινές που επιβάλει στους δύο ενόχους, οι οποίες έχουν ως εξής:

Ισόβια στον 24χρονο

Το δικαστήριο απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα της αναγνώρισης ελαφρυντικών για τον 24χρονο και επέβαλε ομόφωνα ισόβια για την ανθρωποκτονία από πρόθεση, 10 έτη κατά πλειοψηφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αλβανού εργάτη, 3 έτη και 3000 ευρώ για οπλοφορία, 4 έτη για οπλοχρησία, για κατοχή διόπτρας 6 μήνες και 600 ευρώ και για οπλοκατόχη 6 μήνες και 600 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!