Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Υπουργείο Οικονομίας: Τα τρία ολισθήματα της Ντόρας Μπακογιάννη
[Newsbeast]: Υπουργείο Οικονομίας: Τα τρία ολισθήματα της Ντόρας Μπακογιάννη

[Newsbeast]: Υπουργείο Οικονομίας: Τα τρία ολισθήματα της Ντόρας Μπακογιάννη

Η απάντηση στην τοποθέτησή της στη Βουλή

Ανακοίνωση – απάντηση στην τοποθέτηση της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη σήμερα στη Βουλή εξέδωσε απόψε το υπουργείο Οικονομίας, κάνοντας λόγο για τρία ολισθήματα από την πλευρά της.

Αναλυτικά το υπουργείο επισημαίνει τα εξής:

«Στη διάρκεια του κλεισίματος της σημερινής τοποθέτησής της στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψήφιση σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη περιέπεσε σε τρία ολισθήματα:

  1. Εξέφρασε τη δυσφορία της για την απουσία του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου στη παρουσίαση του νομοσχεδίου για τις αδειοδοτήσεις στη Βουλή, τον οποίο κακώς κατά την άποψη της αντικατέστησε ο Αλέξης Χαρίτσης.
  2. Ανέφερε πως ως πρόεδρος του Ινστιτούτου Levy ο υπουργός είχε προτείνει «παράλληλο νόμισμα».
  3. Υποστήριξε πως στην έκθεση του Σεπτεμβρίου που ο νυν υπουργός είχε εκδώσει ως ακαδημαϊκός ερευνητής του Levy, προέβλεπε για το 2017 οριακή ανάπτυξη 0,2% στην ελληνική οικονομία, ενώ σήμερα ως υπουργός προβλέπει ανάπτυξη 2,7%, οπότε ερωτά ποιόν να πιστέψει κανείς «τον ακαδημαϊκό ή τον υπουργό»;

Είναι απορίας άξιον πώς μία βασική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας – του κόμματος που υπόσχεται φορολογικές ελαφρύνσεις 4 δισ. ευρώ χωρίς καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου παρά μόνον με εξοικονόμηση πόρων από τον εκσυγχρονισμό του δημόσιου τομέα – δεν γνωρίζει πως η έννοια του καταμερισμού εργασίας δεν αφορά μόνον τον ιδιωτικό τομέα αλλά εφαρμόζεται και στον δημόσιο τομέα ξεκινώντας από την κορυφή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!