Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 15 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Υπέρ-υψηλές ταχύτητες internet στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας με το δίκτυο οπτικής ίνας της WIND
[Newsbeast]: Υπέρ-υψηλές ταχύτητες internet στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας με το δίκτυο οπτικής ίνας της WIND

[Newsbeast]: Υπέρ-υψηλές ταχύτητες internet στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας με το δίκτυο οπτικής ίνας της WIND

Aπό τις 14 έως τις 23 Ιουλίου κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν το έργο τους

Το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας το οποίο φέτος πραγματοποιείται με τη στήριξη της WIND.

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι μια σημαντική διοργάνωση της Τέχνης και φέτος είναι αφιερωμένο στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού χορού Ζουζού Νικολούδη. Για δέκα ημέρες, από τις 14 έως τις 23 Ιουλίου 2017, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν το έργο τους στους φιλότεχνους επισκέπτες της από όλο τον κόσμο.

Η WIND διαθέτει στη διοργάνωση και τους επισκέπτες της, δωρεάν το δίκτυο οπτικών ινών της, τεχνολογία αιχμής, για πρόσβαση στο Internet με υπέρ-υψηλές ταχύτητες.

«Η WIND με μεγάλη χαρά στηρίζει το φεστιβάλ και παράλληλα καλύπτει το Μέγαρο Χορού με τεχνολογίες αιχμής. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα δημοτικά κτίρια στην Ελλάδα που συνδέονται με δίκτυο οπτικών ινών υπέρ-υψηλών ταχυτήτων, γεγονός που συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση της ήδη επιτυχημένης διοργάνωσης, διεθνών προδιαγραφών» ανέφερε χαρακτηριστικά o Γιώργος Τσαπρούνης, διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς.

Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς

Η σύνδεση στο Internet με υπέρ – υψηλές ταχύτητες που κατά περίπτωση αγγίζουν και το 1 Gbps είναι ήδη πραγματικότητα για τους τυχερούς χρήστες που δοκιμάζουν το πιλοτικό δίκτυο οπτικών ινών της WIND στην Καλαμάτα, το οποίο είναι σε δοκιμαστική λειτουργία εδώ και έξι μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!