Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: ΗΟΝΟR: 1331% αύξηση στις αποστολές wearables και 21% στα smartphones το 2019 στις αγορές εκτός Κίνας
[Newsbeast]: ΗΟΝΟR: 1331% αύξηση στις αποστολές wearables και 21% στα smartphones το 2019 στις αγορές εκτός Κίνας

[Newsbeast]: ΗΟΝΟR: 1331% αύξηση στις αποστολές wearables και 21% στα smartphones το 2019 στις αγορές εκτός Κίνας

Aπέσπασε το βραβείο «Global 5G Smart Phone Innovation Breakthrough Brand» από την IDG

Η HONOR , το αγαπημένο νεανικό brand συνεχίζει την ανοδική του πορεία και αναπτύσσει περαιτέρω νέες επιπλέον προϊοντικές κατηγορίες όπως εκείνη των wearables αλλά και των laptops. Σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό ερευνών IDG, η HONOR κατέγραψε αύξηση στις αποστολές των smartphones 21% στους πρώτους 9 μήνες του 2019 και 1331% αύξηση στις αποστολές wearables για τις αγορές εκτός Κίνας. Το brand έχει ενισχύσει σημαντικά την παρουσία του σε βασικές αγορές όπως εκείνη της Ρωσίας με μερίδιο αγοράς της τάξης του 25%.

Επιπρόσθετα η HONOR απέσπασε το βραβείο «Global 5G Smart Phone Innovation Breakthrough Brand» από την IDG λόγω της έρευνας και καινοτομίας πάνω στις τεχνολογίες 5G.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε και να βραβευτούμε ως ένα από τα κορυφαία brands. Η συγκεκριμένη αναγνώριση έρχεται σε εμάς την ιδανική στιγμή που αναπτύσσουμε ένα οικοσύστημα τεχνολογιών και έξυπνων προϊόντων που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Η HONOR καινοτομεί και παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του 5G.» δηλώνει ο George Zhao, πρόεδρος της HONOR.

Η HONOR μετά την μεγάλη επιτυχία του HONORBand 5 ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στο 2020 το νέο HONORMagicWatch 2 αλλά και την νέα της σειρά Laptop παρουσιάζοντας με αυτό τον τρόπο την στρατηγική της για ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!